Hvordan bygge en utendørs bar hjemme

June 25

En utendørs bar kan tillate deg å raskt tjene drikke til dine gjester på en bakgård grill, familie sammenkomst eller andre utendørs arrangement. Ved strømpe utendørs bar før en fest eller sammenkomst, kan du spare deg selv og dine gjester utallige turer til kjøkkenet eller barskapet. Selv om du kan kjøpe en utendørs bar for underholdende, kan du også bygge en tilpasset bar som passer dine behov og estetiske smak.

Bruksanvisning

1 Velg et jevnt, fast underlag for utendørs bar. En gårdsplass eller dekk kan tjene som grunnlag for din bar.

2 Bestem høyde, bredde og dybde på din bar. Bredden og dybden av din bar vil avhenge av hvor mange drikker du har tenkt å lagre i baren og på om du har tenkt å gi sitteplasser i baren.

3 Mål, mark og kutte to 2-tommers med 4-tommers deler av trelast til bredden på bar og to deler til dybden av din bar. Skjær hver ende i en 45-graders vinkel med en gjæringssag. Monter de fire trelast deler for å danne barens base, og sjekk hjørnene med en snekker torg for å sørge for at basen er firkantet.

4 Bor to pilothull, som er små hull som gjør innsetting treskruer enklere, gjennom hvert hjørne med en drill - hullene skal være litt mindre enn diameteren av treskruer. Sett 3-tommers treskruer i hvert hull og trekk til med en skrutrekker.

5 Skjær fire delene av 2-tommers med 4-tommers trelast til ca 1/2 tomme kortere enn høyden på bar. Stå ett stykke trelast inne hvert hjørne av rammen med 4-tommers ansiktene mot baren lengste dimensjon. Bor pilothull og sette inn 3-tommers treskruer til å feste trelast til basen.

6 Cut og montere en andre rektangel identisk med bar base for å danne topprammen. Monter rektangel over de fire innleggene slik at toppen av rektangelet er i flukt med toppen av innleggene. Bor pilothull gjennom den øverste rammen i innleggene og fest den øverste rammen med 3-tommers treskruer.

7 Mål en 1/2-inch tykk plate av kryssfiner til høyden av innleggene og til en-tommers bredere enn bredden av de lengste deler av de øvre og nedre rammer. Mark målingene og kutte kryssfiner langs målinger med en bordsag. Mål, mark og kutte to deler til høyden av innleggene og bredden av de kortere deler av topp- og bunnrammer.

8. Plasser den lengre kryssfiner seksjon på forsiden av stangen rammen slik at 1/2 tomme av kryssfiner strekker seg utover på hver side av rammen. Bor pilothull gjennom kryssfiner inn i rammen på toppen og bunnen, og sikre kryssfiner til rammen med 3-tommers treskruer.

9. Plasser en kryssfiner delen mot hver av de rammesider. Bor pilothull gjennom kryssfiner og inn i rammesidene øverst og nederst, og fest kryssfiner med 3-tommers treskruer.

10 Mål, mark og kutte en del av 1/2-tommers-tykke kryssfiner ca 6 inches bredere og ca 3 inches lenger enn bredden og dybden av øverste linjen ramme. Plasser kryssfiner på toppen av baren, slik at den strekker seg 3 inches utover topprammen på fronten og sidene. Bor pilothull gjennom kryssfiner og inn i topprammen, og fest den øvre til rammen med 3-tommers treskruer.

11 Mål, mark og kuttet en 1/2-tommers med 1-tommers delen av trelast til en tomme lengre enn foran på bardisken. Skjær to ekstra deler til med de bar topplag. Plasser delene på fronten og sidene av baren toppen slik at 1 tomme ansikter forlenge 1/4 tommers over og under kanten på bardisken, og sikre strimler til kantene på bardisken med etterbehandling spiker og en hammer .

12 Coat alle overflater av baren med en vanntett flekken ved hjelp av en pensel.

Hint

  • Bruk arbeidshansker, vernebriller og støvmaske når du skjærer komponentene i utendørs bar for å minimere risikoen for skader og sagflis innånding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com