Vanlige planter, trær og blomster funnet i Mexico

June 26

Vanlige planter, trær og blomster funnet i Mexico


Mexico er hjem til et bredt utvalg av planter. Kaktus, bregner, bromeliads og orkideer, samt palmer og magnolia, blomstre der. Agave, meksikanske platanlønn og julestjerne er bare noen av de mange planter, trær og blomster funnet vokser der.

Agave

Den blå agave, også kjent som tallet anlegget, er naturlig hjemmehørende i Mexico og mest kjent for drikkevaren fremstilt av sin saft. Tequila er laget av Webers blå agave (blå agave azul). Det er en saftig flerårig plante med tykke bindevevs blader som vokser rett opp fra sin rosett-type senter nå 6 fot i høyden.

Dette anlegget blir brukt til mye mer enn en alkoholholdig drikke. The fiber fra bladene på henequen (Agave fourcroydes) og sisal (Agave sisalana) er høstet og brukt til å lage fiber hyssing. Hjertet og blomst stilken av anlegget har en søt smak og kan være stekt og spist. Mel er laget av frøene. Saft av Agave salmiana kan gjæret og gjort til pulque, som ligner på øl. Det er også brukt som en naturlig gjerde. Når flere agave er plantet på rad, danner de en barriere som vil avskrekke inntrengere og husdyr likt.

Meksikansk Sycamore

Den meksikanske sycamore (Platanus mexicana) er også kjent som den meksikanske flyet. Det er et stort løvtre som vokser til over 60 fot høye. Meksikanske sycamore er ofte funnet i hele våtmarksområder i daler og nær elver i det nordøstlige og sentrale Mexico. De stjerneformede bladene er stor, måler ca 8 inches tvers. Toppen av bladene er middels grønt og buksen er sølvhvite. De vanligvis vokse som en splitt eller flere trunk-type tre med glatt, sølv-grå bark. Blomsten er unremarkable og frukten er rund og strie. Meksikanske Sycamores blir ofte vokst som skygge trær. De er svært raskt voksende og motstandsdyktig mot tørke.

Poinsettia

Julestjerne (Euphorbia pulcherrima) vokser naturlig i tropiske områder av Mexico. I sitt naturlige habitat, er det en høy busk som vokser til å være ca 10 fot høy. De ovale bladene er mørk grønn med punkter langs kantene og på tips. Bladene på toppen av anlegget eller grener er rød eller hvit. Anlegget produserer små gule blomster på toppen over de røde eller hvite blader.

Julestjerner ble kjent som "cuetlayochiti" til aztekerne og "krone av Andesfjellene" i Chile og Peru. The Aztec kongen Montezuma likte plantene så mye at han ville ha dem brakt av campingvogn til området nå kjent som Mexico City. De vokser ikke naturlig at høyere luftlag. Julestjerner er nå dyrkes i veksthus over hele verden og solgt som et dekorativt planter ved juletider.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com