Slik fjerner døren fra Dryer

February 15

Slik fjerner døren fra Dryer


Tørketromler er enheter som tørker klær ved forskjellige temperaturer og tidslengder. De er i utgangspunktet store metall trommer som varmer og spinner klær ved hjelp av en motor. Innkapslet rundt den interne driften av tørketrommelen er et metallag og dør som er lett demonteres. Hvis du trenger å fjerne døren for å jobbe på en del av enheten, er det en ganske enkel oppgave.

Bruksanvisning

1 Åpne døren til tørketrommelen, slik at du kan se på hengslene. Legg merke til om hengslene holdes av pinnene.

2 Sett inn en tynn metallspiss i bunnen av hengslene og trykk oppover for å fjerne pinner fra hengslene. Pinnene skal gli opp, slik at du kan sette dem ut på toppen. Hold på døren når du trekker ut pinnene slik at døren ikke faller.

3 Løft opp på døren når du har frittliggende hengslene. Heve dør vil skille hengselsstykkene slik at du kan sette døren til side.

Hint

  • For rullegardin dører, må du ta hengslene av tørketrommelen i stedet for å slippe pinnen som holder dem sammen. Skru ut skruene som holder hengselet til frontpanelet på maskinen. Bruk en skrutrekker slått mot klokken for å fjerne dem. Når skruene er ute, satt døren til side.
  • Koble fra strømmen før arbeider på tørketrommelen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com