Typer Ferdige tre oppbevarings Towers

February 15

Legge en ferdig tre oppbevaringstårn til din samling av møbler er nyttig for en rekke lagringsbehov. Enten du er ute etter en lagertårn for ditt bad, kjøkken, stue eller garasje, er det et bredt utvalg av design tilgjengelig med forskjellige funksjoner. De kan vanligvis kjøpes enten på nettet eller på murstein og mørtel butikker som spesialiserer seg på møbler.

Skinny Towers

Noen tre lagring tårnene er veldig mager med nok plass til å lagre rundt ti moderat størrelse bøker. Dette er nyttig for folk som trenger å spare plass fordi tårnet er veldig smal og høy (ofte mer enn 7 fot). Disse kan brukes til å lagre bøker, DVDer, dekorasjoner og toalettartikler. For de som ikke har nok kjøkken lagringsplass, disse magre tre lagring tårnene er en idé sted å oppbevare plater, boller, bestikk og ikke-bedervelige varer som hermetisert suppe. De kan vanligvis kjøpes for under $ 100.

Skap og hyller

Noen tre lagring tårn (tynne og ellers) bruker kombinasjoner av hyller og skap. Denne typen tre oppbevarings enheten er ideell for bad som mangler medisin skap fordi de kan lagre objekter, for eksempel håndklær og såpe dispensere, som er presentabel for gjester, samt objekter, for eksempel medisiner og applikatorer, som du ønsker å holde privat . De kan også brukes til å lagre DVDer, bøker og kjøkkenutstyr. De er tilgjengelige i forskjellige farger, inkludert hvit, som er passende for et bad setting. Disse er tilgjengelig for ca $ 100.

dekorative Towers

Andre ferdige tre lagring tårn er kun egnet for stue eller spisestue innstillinger. For eksempel er det misjonsstil ferdig tre lagertårn som er ideelle for bøker, pyntegjenstander og andre gjenstander som tjener til å skape en avslappende stue atmosfære. Mission stil oppbevaringstårn har vanligvis rundt fem hyller, er åpne i front og på baksiden, og har smale tre barer i stedet for vegger på sidene, slik at folk kan se gjennom tårnet fra alle vinkler. Disse er tilgjengelig for ca $ 90.

Tilleggsfunksjoner

I tillegg til skap og hyller, noen tre lagrings tårn kommer med ekstra funksjoner som er utformet for spesielle lagringsbehov. For eksempel, noen tre lagrings tårn kommer med vin racks og spor som å henge vinglass. Disse er tilgjengelig for ca $ 150.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com