Slik Dekorer en Doorway med moderne design

January 22

En front døråpning, eller noen døråpning i hjemmet ditt, kan trekke oppmerksomhet til plass og gjøre det mer innbydende med dekorative tilbehør. Når dekorere denne plassen, velge elementer som knyttes til utformingen av resten av ditt hjem. Hvis Innredningen har moderne designelementer, innlemme disse funksjonene inn i døråpningen. Med litt kreativitet kan du forvandle en vanlig døråpning inn i en moderne portal.

Bruksanvisning

1 Hang perler over døråpningen. Fest lengder av perler over sidene av døråpningen, slik at de henger ned på hver side av åpningen. Bruke enkle, solide-fargede perler som koordinere med fargevalget på resten av plassen.

2 Maling dekorative utsmykninger rundt døråpningen. Velg en farge maling som vil skille seg ut mot fargen allerede omtalt på døren, for eksempel svart maling på en hvit døråpning eller gul maling på en grønn dør. Bruk maling å ramme døråpningen med geometriske utskrifter, for eksempel forskjellig størrelse sirkler, ovaler, firkantet og rektangler.

3 Lys døråpningen med moderne belysning elementer. Flankerer døråpningen med rustfritt stål og frostet glass vegg sconces. Heng en eller to hengende lamper med nyanser som matcher fargene på området over døråpningen.

4 Hang moderne speil rundt døråpningen. Velg en rekke speil i ulike former, som sirkler eller firkanter, og henge dem på veggen rundt døren. Alternativt henge frostet speil som har dekorative etsninger på hver side av eller over døråpningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com