Hvordan lage en Mini Water Garden i en Pot

April 12

Hvordan lage en Mini Water Garden i en Pot


En vann-funksjonen er et attraktivt midtpunkt i enhver hage. Den prangende dam med utsøkte vannliljer, koi og attraktive landskaps tar en ekspansiv hage. Men de med små hager eller leilighet dwellers med bare en gårdsplass eller dekk kan nyte fordelene av en vann-funksjon også. En mini vann hage i en pott kan være den perfekte løsningen.

Bruksanvisning

1 Velg en glasert keramisk gryte uten hull i bunnen og fyll den med vann.

2 Velg en kombinasjon av vannplanter og kanskje en dverg vannlilje. Noen planter trenger godt plantet i en vannplante kurv fylt med kompost og toppet med grus. Andre planter flyte fritt på overflaten av vannet. Hvis en vannlilje brukes, plasserer kurven på bunnen av potten. Bladene vil flyte opp til overflaten.

3 Legg et par små fisk hvis du bruker en stor gryte. Plantene vil holde vannet klart og gi fisken oksygen og skygge. Hvis du bruker fisk, må du huske å mate dem i henhold til instruksjonene på beholderen. Koi er et godt valg med tonnevis av informasjon tilgjengelig på koiusa.com.

4 Beskytt mini vann hage i å fryse fast i kaldt klima om vinteren, spesielt hvis du har fisk i beholderen. Du må kanskje finne fisken en sommer hjemme i kalde, vintermånedene.

5 Beskjær planter til en håndterlig størrelse hver vår ved å ta dem ut av sine kurver, deretter re-sette dem i vannet hagen potten.

6 Hold planter preparerte ved å fjerne gule blader og døde blomstrer når de vokser og blomstrer om sommeren.

7 Dekk vann hagen potten med netting for å holde løv og annet rusk ut av vannet i løpet av høsten.

Hint

  • Se etter silke Waterlily planter tilgjengelig i vann har spesialforretninger. Flytende blant annet grøntområder i mini dam, de er vakkert realistisk og kan være mer praktisk enn en dyr plante.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com