Hvordan lage en Scatter Hage

March 20

Scatter hager appellere til folk som ønsker å skape naturlige utseende, lite vedlikehold driver av villblomster i hagen deres. Det er blant de enkleste metoder for å lage en hage, siden det krever litt mer enn jevn fordeling av wildflower frø over et område av dyrket og endret jord. Scatter hager vil bare vokse med hell, men hvis de valgte frø er passende til klima og er sådd i riktig sesong.

Bruksanvisning

1 Velg et sted for scatter hage som har full sol eksponering og god drenering. Unngå områder hvor vannbassenger for uker av gangen. Du bør sår frøene i høst på de fleste områder, eller i slutten av våren hvis du bor i et klima med tung snø eller temperaturer godt under null i vintermånedene.

2 Weed planting området vaskes grundig og også fjerne eventuelle pinner, steiner eller annet rusk. Prøv å fjerne så mye av den slankere rot saken som mulig, slik at ugress ikke kommer tilbake.

3 Sett bladene på en roterende tiller å dyrke i en dybde på 6 inches. Lage flere pasninger på tvers av plantestedet til jorda er løs og pulver og alle store biter av jorden har blitt brutt opp.

4 Spre en 4-tommers tykke lag av råtnet gjødsel kompost på området. Arbeid kompost i jorden ved hjelp av dreie tiller. Hold dyrke jorda til det vises uniform.

5 Velg en rekke blomsterfrø tilpasset klimaet, slik som innfødte villblomster. Velg tre eller fire forskjellige varianter med kompatible fuktighet krav. Kombiner 1 del frø med 2 deler fin sand, som vil gjøre frøene lettere å spre. Bland dem i en skål til blandingen får en ensartet utseende.

6 Scatter store klyper frø og sand blandingen over forberedt seng. Prøv å spre det så jevnt som mulig, men ikke bekymre deg hvis det ikke er perfekt. Hold spredning av frø til hele sengen er dekket.

7. Trekk en rake tvers av sengen for å integrere frøene inn i overflaten av jorden. Rake i en krysser mønster for å lykkes så frøene.

8 Kjør en plen sprinkleranlegg på punkt hagen i 10 til 15 minutter etter sådde frøene. Vann igjen en uke senere. Ikke vanne frøene igjen etter den andre vanning med mindre sesongen er veldig tørr og ingen regnet faller i tre uker eller lenger.

9 Se for spiring våren når jorda varmes til 68 grader for to eller tre uker på rad. Utfør lys luke, etter behov, for å holde scatter hagen ser sitt beste.

Hint

  • Tynne ut tett klumpet seg frøplanter i scatter hagen når de vokser til en tomme i høyde.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com