Møte Ramp Instruksjoner

March 21

Dersom du eller noen i ditt hjem er utfordret ved å gå inn eller ut av huset, kan det være lurt å bytte ut dine skritt med en handikappet rampe, mer ofte referert til som en rullestolrampe. Instruksjoner om hvordan man skal oppnå dette omfatte deler av en rampe, hvilke materialer å bruke, og målingene som trengs for å bygge et trygt og nyttig fremkommelig rampe. Selv om design bør følge Americans with Disabilities Act retningslinjer, vil din design være unik på grunn av bestemt budsjett, ledig plass og spesifikke behovene til rampen bruker.

materialer

Trykkimpregnert trevirke, aluminium eller betong er best å bruke når du bygger ramper. Disse strukturene må være solid, og være i stand til å motstå utendørs forhold. Støttene på tre ramper må være begravet sikkert i bakken. Maling treflater og anvende vanntette flekken for å øke levetiden av rampen. Påfør sand-grus strimler til gulvplankene for å redusere risikoen for å skli på våte eller isete underlag.

Deler

Ramper brukes av mennesker med ulike funksjonshemminger å avslutte, eller angi en struktur som er vanligvis utstyrt med trinn eller trapper. Disse ramper gir en langsom, jevn stigning for andre som bruker rullestol, krykker eller stokker for å bevege seg fra ett nivå til et annet trygt. For å oppnå dette, ramper har flere deler --- landinger (nivå områder på toppen og bunnen av rampen og overalt hvor det er en turn), rekkverk, gulv, og en baldakin for dårlig vær hvis ønskelig. Hvis designet for en offentlig bygning, skal hver del av rampen holde retningslinjene fastsatt av Americans with Disabilities Act. Selv om det ikke alltid er nødvendig at disse retningslinjene overholdes i private strukturer, vil gjøre det gjøre rampen så trygg som mulig og tilføre verdi til ditt hjem.

Målinger

Følg ADA retningslinjer ved måling for rampen. Rampen må være minst 36 inches bred for å gi nok klaring for en standard rullestol. Den øverste og nederste landinger (nivå områder for avkjørsel og oppføring og snu rundt) må være minst 5 fot med 5 fot og så rett som mulig. Bolt toppen av landing i grunnlaget for ditt hjem for å hindre at den beveger seg bort fra terskelen.

Plasser rekkverk minst 1,5 inches klare av veggen for enkel gripende og 34 til 38 inches av bakken på hver side av rampen. Bruk rør som er avrundet eller foldet over på endene eller tre rekkverk med glatte, pusset endene.

Helningen av rampen er den viktigste målingen vil gjøre. Design din rampen gulvet med en skråning som er ikke mer enn en tomme av økningen (høyden på rampen) til en fot av kjøre (lengde på rampen). Med andre ord, hvis døråpning er 2 fot høyere enn bakken der rampen vil ende, må rampen være minst 24 fot lang. Hvis hellingen er noe brattere enn dette, kan funksjonshemmede personen som bruker den ikke være i stand til å holde balansen går ned, har styrke til å reise opp, eller kanskje til og velte. Selv 01:12 er det maksimale forhold, noen huseiere foretrekker en mildere 01:16 eller 01:20 skråning. For en 1:16 skråning, hvis du har en 2 fot stige, vil rampen må være 32 fot lang, eller 24 inches (stige) multiplisert med 16 (helling) er lik 384 inches (lengde). Del 384 inches med 12 inches å få 32 fot av løp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com