Hvordan koble Solar Panel Kits

January 26

Hvordan koble Solar Panel Kits


Solcellepanel kits kan hjelpe deg å spare opp til 90 prosent på strømregningen. Koble et solcellepanel kit er en kilde til "grønn" energi. Å investere i et solcellepanel kit beskytter familier fra strømbrudd og andre kraftmangel som naturkatastrofer kan forårsake. Solar panel Pakkene er vanlig i områder med tropisk vær. Solcellepanel kits kan brukes i alle områder av verden.

Bruksanvisning

Installasjon av en Solar Panel Kit

1. Fest en ende av den elektriske kabelen til den positive utgangen fra solcellepanel. De positive sidene er merket på kabelen og solcellepanel.

2. Fest den ene ende av den elektriske kabelen til den negative utløpet av solcellepanel. De negative sidene er merket på kabelen og solcellepanel.

3 Fest den motsatte ende av den elektriske kabelen til den positive uttaket av ladningen kontrolleren. De positive sidene er merket på kabelen og laderegulator. Avgiften kontrolleren hindrer overlading strømkilden.

4 Fest den motsatte ende av den elektriske kabelen til den negative uttaket av ladningen kontrolleren. De positive sidene er merket på kabelen og laderegulator.

5 Koble lade kontrolleren kabelen til en transformator. Det er ingen positive eller negative sider til lade kontrolleren kabelen. Kraften transformator sender elektrisitet til elektriske artikler.

6 Skru solcellepanel til montere med en skrutrekker. Det er pre-boret hull på solcellepanel og montere.

Hint

  • Solcellepaneler er skjøre. Ikke tråkk eller legge stor vekt direkte på toppen av solcellepanel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com