Instruksjoner for et Eureka Excaliber Støvsuger

February 5

Eureka tilbyr et bredt utvalg av støvsugere, inkludert en linje av canister enheter. Excalibur er en canister vakuum som gir kraftig sug og rengjøring. Den bruker engangsstøvposer til felle smuss og rusk. Disse posene må endres når full for å sikre riktig sug.

Bruksanvisning

1 Endre éngangsstøvposen før du begynner å rengjøre. Posen indikator baren fylles opp som suge avtar. Hvis linjen er full eller nesten full, erstatte det.

2 Løsne slangen låsen på beholderen. Åpne lokket av posen kammeret ved å trekke rett opp. Ta tak i papp krage og løfte ut posen. Kast det. Skyv en ny pose inn i beholderen. Juster papp hullet med slangen hullet i beholderen. Lukk hetten av beholderen og erstatte låsen.

3 Plugg i vakuum. Tråkk på den motoriserte utløserhåndtaket mens du trekker i håndtaket tilbake til en komfortabel stilling.

4 Trykk på av / på-bryteren på beholderen.

5 Skyv vakuum hodet frem til å plukke opp rusk. Trekk den tilbake på samme linje for å gå over området igjen. Dette plukker opp eventuelle gjenværende smuss. Fortsett til hele området er ryddet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com