Hvordan hjelpe My House Selg

February 5

Hvordan hjelpe My House Selg


Selge en bolig kan gi ikke bare en emosjonell reise, men en fysisk en også. Ved å sette et hjem på markedet for å selge, vil du sette beste foten frem. Eventuelle Oppussing reparasjoner eller oppgaver trenger faste før du legger inn hjemme der publikum kan kritisere det åpenlyst. Lagre rot og fjerne familiebilder bidra til å holde et nøytralt tema. Du vil potensielle kjøpere å forestille seg i ditt hjem, noe som er vanskelig når din personlige elementer innhylle hvert rom i hjemmet. Med de rette teknikkene, kan du hjelpe ditt hjem selge i en rimelig tidsramme.

Bruksanvisning

1 Klipp plenen regelmessig for å unngå en fillete utseende verftet. Hold ugress trukket i blomsterbed og fjerne døde eller døende planter. Lå frisk mulch rundt ornamental gress og trær eller busker å gran opp utsiden av hjemmet. Rengjør dekk, terrasser og griller til å presentere et ryddig utseende.

2 Scrub kjøkken og bad tellere, vasker, badekar og gulv og holde dem ser frisk og ren. Fjern fillete tepper og erstatte med nyere. Steam rense tepper for å fjerne kjæledyret lukter og innebygd skitt. Støv og støvsuge hjemmet minst to ganger i uken for å holde støv og skitt under kontroll når du trenger å vise ditt hjem.

3 Reparasjon eller gjøre små forbedringer fra i eller utenfor hjemmet. Sikre en løs dørhåndtak eller olje squeaky dører. Påfør nøytrale maling farger til rom som har gammel maling. Reparer løse eller ødelagte taket helvetesild eller sprekker i grunnmuren. Reparasjon dryppende kraner eller lekkasjer under vasker.

4 Fjern all unødvendig rot fra hjemmet ditt og lagre det i plast oppbevaringsbokser i garasjen eller under senger. Ta ned familiebilder og magneter eller skole papirer fra forsiden av kjøleskapet. Har barn plassere sine leker og spill inn et leketøy boksen etter bruk for å holde sine rom ryddig.

5 Tenn lys eller sted duft applikatorer i hjemmet for å avgi en behagelig duft. Tømme kjøkken søppel rutinemessig for å holde lukter på et minimum.

Hint

  • Har ditt hjem inspisert av en profesjonell for å finne eventuelle problemer som du kanskje ikke er klar over.
  • Snakk med din eiendomsmegler om iscenesettelse. Staging innebærer å legge møbler til et hjem når eieren har flyttet eller omorganisere og legge brikkene til et hjem nåværende møbler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com