Hvordan å erstatte manglende Helvetesild

February 18

Manglende helvetesild er skjemmende, men enda viktigere, de tillater elementene for å forårsake større skade på ditt hjem. Helvetesild er nødvendig for å sikre at du ikke har et tak lekkasje, noe som kan føre til at tusenvis av dollar i skade på ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Bruk taket knekt som kan spikret på plass for å støtte et bord. Dette skaper en mer nivå stående overflaten. Dette er spesielt viktig på et tak med en bratt banen.

2 Trekk opp helvetesild over den manglende singel. Ikke trekk den så mye at den løsner fra taket.

3 Skyv den nye singel under eksisterende helvetesild. Du kan bruke en bit av taket tjære på baksiden av den nye singel for å holde den på plass.

4 Bruk neglene til å feste det nye singel på taket. Hvis du ikke kan få det spikret under den eksisterende grus, kan du spikeren gjennom den eksisterende grus gjennom til taket. Du må tjære over neglene i dette tilfellet.

5 Tar over alle steder hvor du spikret for å sikre taket knekt på plass.

Hint

  • Det er ikke nødvendig for å sikre takspon ved å spikre det ved den øverste sted. Så lenge den overlappende takspon vil dekke neglene, det vil holde vannet ute.
  • Hvis du mangler flere helvetesild, kan det være et tegn på en dårlig taktekking jobb, og du vil kanskje vurdere reshingling hele taket.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com