Hvordan bruke Solar & Electric Attic Fans

February 17

Solar og elektriske loft fans utfører samme funksjon. Forskjellen er at man bruker strøm du må betale for, og en bruker gratis solenergi. Attic fans har en rekke bruksområder, men den mest vanlige bruken er ventilasjon av hjemmet loftet plass. I sommermånedene lufttemperaturen på et loft kan overstige 120 grader Fahrenheit. Dette setter et stort press på hjemmekjølesystemet. Attic fans redusere loftet temperatur ved å suge varm luft fra loftet og tvinge luften tilbake utenfor hjemmet.

Bruksanvisning

1 Les loftet fan monteringsanvisning. Disse enhetene er vanligvis installert på taket av hjemmet eller i en av taket vents på slutten av hjemmet. Disse enhetene trekker varm luft fra loftet og blåse den utenfor hjemmet.

2 Bruk elektriske enheter der kraftkostnader er ikke et problem. Også bruke disse typer fans der koble viften til hjemmet eksisterende strømforsyningen ikke er et problem eller sikkerhetsrisiko.

3 Bruk en solar loftet fan i energieffektive boliger og i områder hvor strøm er ikke lett tilgjengelig. Noen eldre boliger er ikke kablet til å håndtere den ekstra kraften som trengs av en elektrisk loft vifte, slik at de er gode kandidater for solcelle loft fans.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com