Hvordan å beskjære et Weeping Pear Tree

April 15

Country Living Magazine anbefaler gråtende pæretrær for små hagearealer siden treets sølv trær, hvite blomster og skjema tilbyr en kontrast til løvfellende og eviggrønne trær. Gråtende pæretrær vokser i hardførhet soner 4 til 7, og kan nå en høyde og bredde på 20 fot. For å holde trærne sunn og hindre grener fra å dra på bakken, beskjære en gråtende pære hver vår.

Bruksanvisning

1 Kontroller grenene på den gråtende pære i slutten av vinteren eller tidlig på våren. Note grener som vedvarende vinterskader eller er bøyd, brukket eller syke. Døde grener vises sprø og ikke beveger seg i vinden.

2 Clip tilbake usunn og død ved, trimming den tilbake til bagasjerommet uten å kutte inn i bagasjerommet. Etter hvert klipp, rense de beskjæringssakser ved å spraye dem med desinfeksjonsmiddel. Kast all usunn tre i søpla.

3 Trim endene av grenene som berører bakken. Skjær dem tilbake til ønsket høyde, hvor som helst fra et par inches til et par fot over bakken.

4 Finn grener som berører andre grener og fjerne dem en om gangen ved å klippe dem av på basen.

5 Tynn ut kalesjen slik at luften beveger seg gjennom treet. Arbeidet rundt treet, fjerne grener fra tykke eller overfylte områder for å fremme luftsirkulasjon. Johnson County Master gartnere antyder etterlot to inches plass mellom grenene på toppen av treet.

6 La oppover voksende grener. I en naturlig gråtende treet som pære, de til slutt kommer den største oppover-vekst punkt og slå seg ned i gråt form.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com