Italia Jord Informasjon

February 21

Italia Jord Informasjon


Jord varierer over hele verden, og Italia har jord som ingen andre. Både surt og alkalisk, blir italiensk jord brukes til å produsere alt fra fet vingård druer til hverdags urter som rosmarin.

Rock Slab

Den italienske halvøya er i utgangspunktet en stor skive av stein. Til tross for dette faktum, vil innholdet i italiensk jord varierer fra ganske surt til overveiende enkel avhengig av regionen.

alkalisk jord

Alkalisk jord er ofte funnet i nærheten av kysten av Italia. Det er perfekt for dyrking av oliven og andre klassiske italienske råvarer.

sur jord

Italias sandbunn, slik som de som finnes i flere fjell og interiør regioner, er sure, som er ideelt for planter som kameliaer og hortensia som foretrekker en lav pH.

Lokasjon

Italiensk jord varierer fra sted til sted. For eksempel områdene rundt Dolomittene ha sur jord (lav pH), mens steder ved sjøen, for eksempel Toscana, har en tendens til å ha en høyere pH.

italienske Vineyards

Italia er kjent for viner på grunn av sitt mangfold av jord. Forskjellige druer krever ulike jordsmonn. Toscana har en så mangfoldig spekter av grunn innholdet, inkludert vulkansk stein og sandstein, at det er en av de beste stedene i Italia for å finne god vin vingårder.

hage~~POS=TRUNC

Hvis du ønsker å holde en italiensk hage, måle pH i jord og dyrke de riktige urter og grønnsaker (Referanse 1).


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com