Hvordan Beregn Hjem Replacement Cost

September 20

Hvordan Beregn Hjem Replacement Cost


Ikke anta at din forsikring vil erstatte hjemmet ditt, spesielt hvis du ikke har anmeldt politikken i et par år. Arbeids- og materialkostnadene øker hvert år, så du trenger for å holde deg oppdatert; Men overbuying resultater i å betale ekstra på premiene.

Bruksanvisning

1 Mål arealet av ditt hjem. Man kan gå rundt på utsiden for å måle lengde og bredde, og deretter multiplisere med antall etasjer.

2 Merk eventuelle arkitektoniske funksjoner som vil være dyrt å erstatte, for eksempel ytre kapper, kronen og dyre innebygd kabinett.

3 Kjør disse tallene gjennom en database og kalkulator levert av et forsikringsselskap. Du kan arbeide med en agent eller finne et verktøy på en forsikring selskapets nettsider.

4 Som en sammenligning mosjon, multiplisere arealet av den gjennomsnittlige byggekostnader per kvadrat foten for ditt område. En lokal bank som gir byggelån kan gi dette til deg.

5 Sammenlign gjennomsnittskostnadene til ditt hjem størrelse for å fastslå om de er like og støtte hverandre. Hvis de er svært forskjellige, bør du prøve et annet forsikringsselskap verktøy eller kanskje få et anslag fra en lokal entreprenør.

Hint

  • Husk at erstatningskostnadene er ikke det samme som markedsverdien av ditt hjem. I en brann, kan du miste noen trær, men du vil holde landet under huset og trenger ikke å erstatte det.
  • Du kan aldri kjøpe forsikring for ting av affeksjonsverdi, så ta noen skritt for å beskytte minner som bilder. Nå som minne er billig, kan du lagre en sikkerhetskopi av dine digitale bilder på en USB-nøkkel, plassere disse ekstra kopier i en safe eller på en venns hus.
  • Ta en fotografisk oversikt over dine poster og lagre dem borte fra hjemmet for å hjelpe deg å huske hva du trenger for å erstatte og å tilby bevis til forsikringsselskapet bør din agent ber om det.
  • Din hjemby eller byen har også arealet for ditt hjem på filen for skatteformål.
  • Vurdere de andre elementene du kan miste hvis du trenger å bytte ut ditt hjem. Verdifulle kunst, smykker, samleobjekter eller instrumenter kan koste en betydelig sum penger for å erstatte, så bør du vurdere å legge ekstra forsikring for disse elementene i tilfelle de blir ødelagt eller stjålet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com