Asiatisk tema Room Design Ideas

November 28

Asiatisk tema Room Design Ideas


Ethvert rom kan være utformet med en asiatisk-inspirert tema med tradisjonelt asiatiske stykker og aksenter. Velge en bestemt asiatisk kultur å basere rommet rundt, for eksempel kinesisk eller japansk, er en annen måte å utforme en asiatisk-inspirerte rom.

Generelt asiatisk tema

Glatte og rene linjene er av vesentlig betydning for en asiatisk-inspirerte rom. Disse linjene kan lages med mørk eller svart møbler og aksent av rik rød, akvamarin eller gull puter, gardiner eller noe annet tilbehør. Rattan brikkene er også en del av tradisjonell asiatisk design og disse kom i form av møbler, skjermer eller matter. Legge til to eller tre asiatisk stil urner eller vaser kan legge til rommet. Endelig bør det være en vann-funksjon som dette er et viktig element i asiatisk design. Det trenger ikke å være et stort stykke - det kan være en liten fontene eller fisk bolle.

Chinese Theme

Kinesisk-inspirerte rommene er vanligvis arrangert med mørke, utskårne tremøbler. Fargen rød er en annen fremtredende trekk som det symboliserer lykke i kinesisk kultur. Den røde kan dukke opp på silke puter, blomster eller andre aksenter. Papir lanterner i gult eller grønt er også ganske populære design stykker. Sort, hvit, rød og jade grønn er vanlige fargepaletter for en kinesisk-themed rom.

japansk tema

I motsetning til kinesisk-inspirerte rom som kombinerer mørke og lyse farger, japansk-inspirerte rommene er mer dempet og beroligende. Naturlige materialer er fremtredende kjennetegnet på tatami matter - smidig stråmatter kantet med klut. Disse er vanligvis tre-fot med 6-fots matter og brukes til å etablere dimensjonene på rommene. Fargepaletten har en tendens til å helle mot stein grå, bambus / brun / gul og grønn. Stilen er enkel og minimalistisk, med vekt på rene linjer. Fokus er også trukket mot gulvet med lave bord, løse madrasser til soverommet og gulv puter som stoler. Gjennomsiktige skjermer brukes til å dele ulike rom. Skyvepapirskjermer blir ofte brukt som dører som blander sømløst med romdeler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com