Hvordan stukkatur Mørtel

October 6

Hvordan stukkatur Mørtel


Søknad stucco til en murvegg er en enkel måte å formidle stil til ditt hjem mens du holder byggekostnadene lave. Stucco kan formes ved hjelp av en rekke forskjellige verktøy, men påføres med en enkel Masons sparkel. Du kan selv velge en rekke farger for å formidle til din stucco for en ekstra dekorativ effekt. Stukk er en form for mørtel, som er utformet for å tilføre til en vertikal flate. Anvendelsen av stukk i løpet av mørtel er den samme som dens anvendelse i løpet av murstein eller blokker.

Bruksanvisning

1 Bland stukk med vann i en blandebeholder inntil det har nådd en konsistens som peanøttsmør. Hvis du har tenkt å farge stukkatur, gjør det på denne tiden, helle pulveret inn i stukk mix.

2 Påfør stukk til veggen med Masons sparkel, glatting blandingen i mørtelen veggen. Arbeid fra bunnen på den ene side opp og over til hele veggen er dekket av en stucco blanding tykkelse på omtrent 1/4 til 3/16 av en tomme.

3 formidle en tekstur til stukkatur med ditt valg av verktøy. Du kan bruke hendene til å gi stukkatur en hånd lagt utseende, en kost for å gi den en virvel mønster eller en strukturert roller som vil lage små topper i stukkatur.

4 Kontroller stukk for sprekker under herdeprosessen. Hvis du oppdager en sprekk i ferd med å danne, bruk en svamp med vann for å forsegle sprekk. Dette vil forsinke herdeprosessen, og styrke stukkatur.

Hint

  • Til stucco på ekstremt glatte overflater, gjelder hønsenetting over overflaten før påføring av stukk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com