Ideer for å tjene Daisy Petals

November 23

Ideer for å tjene Daisy Petals


I en verden av Girl Scouts, er serielærings petals opptjent i det første nivået av Girl Scouts - Tusenfryd er 5 til 7 år gamle eller i barnehage eller første klasse, mens Brownies er neste steg opp, etterfulgt av Juniors, Cadettes, Ambassadors og til slutt voksne. Daisy nivå er oppkalt etter kvinnen som i 1912 holdt den første Girl Scout møte, Juliette "Daisy" Gordon Low. Hver Daisy tropp har fem til ti jenter ledet av to voksne. Når alle 10 daisy kronblad merker opptjenes blomsten blå sentrum er fullstendig omringet. Den blå sentrum påføres først til uniform, etter at barnet har resiterte Girl Scout løftet.

Light Blue Petal

Lupe Lupine, en lys blå kronblad, står for ærlig og fair.One aktivitet som lærer dette på er å splitte flokken inn i to grupper, og la dem dele elementer opp i like store porsjoner per jente. Forklar hvordan det ville være urettferdig for en av jentene til å motta mer enn en annen jente. Ved å splitte jentene opp er du lærer dem å være ærlig om hvor mye som er delt mellom jenter og vise dem rettferdighet ved å motta like store deler.

gul Petal

Sunny Sunflower, den gule læring kronblad, og deles ut for å være vennlig og hjelpsom. Gi barn med klistremerker og en liste med oppgaver knyttet til å hjelpe mennesker og å være vennlig, som å hjelpe en forelder med en rengjøringsoppgave eller snakker med en ny jente på skolen.

Spring Green Petal

Zinny den Zinnia, en fjær grønn blad, står for hensynsfull og omsorg. For å oppnå dette bladet 5 til 7-åringer kan lage kort for sykehjemsbeboere eller hjelpe vikle jule leketøy driv gaver.

Red Petal

Tula Tulip, en rød kronblad, står for modig og sterk. Aktiviteter som passer for Daisy aldersgruppen kan inkludere å lære en ny ferdighet som rulleskøyter eller skøyter. Eller arrangere en ekskursjon til den lokale brannmann stasjon. Noen tilbyr junior brannmann programmer til små barn som tjener blanke merker å bære.

Orange Petal

Mari Marigold, den oransje kronblad, spør speider for å lære om å være "ansvarlig for hva jeg sier og Do." Du kan lære dette gjennom historier skrevet for barn i alderen 5-7, som bildebøker og enkle lesere, hvor et tegn blir rammet av noe en annen sa eller gjorde, men alle lære av erfaring og er glad i slutten. Spør barnebibliotekar for recommendations.The jul flytte, "Rudolph den rød-nosed Reindeer" er et flott pedagogisk film for den oransje kronblad.

Purple Petal

Gloria, Morning Glory, er den lilla kronblad, tjene når speiderne lærer om hvordan å "respektere meg selv og andre." Diskuter med jentene hva ordet respekt betyr. Deretter lære dem hvordan de skal respektere hverandre ved å lære dem hvordan de skal behandle hverandre høflig. Et teselskap er en effektiv og morsom måte å demonstrere og øve oppførsel, og det gir også muligheter for jentene å respektere seg selv for ved å si ting som "Nei takk, jeg vil passere på crumpets i dag,"

Magenta Petal

Gerri Blodstorkenebb, er den magenta bladet tjent ved å lære om å respektere autoritet. Lærdommen her kan være så enkelt som å spille et spill av Simon Says der jentene bare følg instruksjonene som gis når Simon har på seg en autoritet lue. Du kan også lære jenter hvordan å ringe 911 og snakke om krisesituasjoner. Ved å utgi seg for å ringe 911, kan jenter oppgi adresse, fysisk beskrivelse av hjemmene sine, og som ble skadet.

grønn Petal

Clover, står det grønne bladet for å bruke ressursene klokt. La hver jente få inn elementer å resirkulere. De fleste områder har et sted hvor resirkulerte elementer kan bli kuttet av. Hvis du velger aluminiumsbokser jentene kan samle inn penger fra sine bokser og bruke den til gruppeaktiviteter.

Rose Petal

Rosie Rose petal står for "gjøre verden til et bedre sted." Dette er en annen flott mulighet til å lære Girl Scouts om resirkulering, eller du kan hjelpe jentene i planting frøplanter i regi av US Forest Service eller en offentlig garden.Or de kunne dekorere leire potter, plante blomster i dem og levere til eldre naboer.

Violet Petal

Vi Violet bladet minner å være en søster til hver jente Scout. Kontakt en annen Daisy tropp har en møte-og-hilse partiet. På denne måten jentene lære at Girl Scouts strekke utenfor deres lille gruppe og hvordan de er alle søstre i Girl Scout familien.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com