DIY Countertop Resurfacing

October 24

Benken er en av de viktigste overflater i kjøkkenet, og en av de mest kostbare å erstatte når det blir slitt. De fleste benkeplater har en spon base med en slags finish over det. overflate er trolig plastlaminat, eller noe lignende (eller annet du ikke ville være klar til å kaste det). Hvis benken er strukturelt lyd og bare overflaten er problemet, bør du vurdere resurfacing med fliser, tre, eller selv med nyere, friskere laminat.

laminat

Å laminat (eller re-laminat) benken, starter med en glatt, uferdige tre overflaten. Hvis det er gamle laminat på det nå, vil det ha å komme med en hammer og barberhøvel kniv. Sand partikkel-bord benkeplate underlaget glatt. Skjær den nye laminat rett mot baksiden av kabinettet, men la den henge over en halv tomme rundt fronten og sidene. Spre laminat sement både på benken og på baksiden av laminat og la det tørke i samsvar med instruksjonene. For å sikre at du får stykket riktig plassert før det fester seg, lå matpapir over limte benkeplate, plasserer laminat på toppen av papiret, og gradvis trekke ut vokset papir som du trykker ned på laminat. Rull over den med en kjevle for å sikre at det er stramt. Klipp av fronten og sidene med en trim ruter.

flislegging

Keramikk eller porselen fliser er et populært countertop materiale, for noen gode grunner. De er attraktiv, holdbar og motstandsdyktig mot varme og fuktighet. Sikkert 1/4-tommers sementplater over din nåværende benkeplate med snekker er lim og skruer, for din støtte. Legg ut dine brikkene fra midten foran på benken, jobbe deg tilbake og til sidene. Fest brikkene med thinset mørtel spres med tannsparkel, sette plast avstandsstykker mellom dem for å få konsekvente linjer. Når flisene satt, fugemasse linjene med pusset fugemasse mix i henhold til instruksjonene, tørke overflødig av flisen ansikter med en fuktig svamp. Sørg for å forsegle fugemasse etter at den setter i noen dager, for å beskytte mot flekker og fuktighet.

Tre

En tynn plate av god 1/4 tommers ferdig kryssfiner gjør en stor benkeplate, så lenge du forsegle det riktig. Sand ned den eksisterende benkeplate for å få overflaten ru, deretter kutte kryssfiner til størrelse, sikre den med rikelig med snekker er lim og klemme lange boards over det å holde det på plass til limet tørker. Flekk kryssfiner hvis ønskelig, deretter forsegle den med tre strøk med klar gulv-grade polyuretan, rasping overflaten med 220-sandpapir mellom hvert strøk for å sørge for at de neste ett pinner. Avslutt forkant med et stykke tre trim, flekker og glatter det samme som kryssfiner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com