Blomstrende Anlegg for Nebraska-Florida

October 1

Blomstrende Anlegg for Nebraska-Florida


Nebraska og Florida har to ulike klima, men begge stater er hjem til interessante og fargerike blomsterplanter. Nebraska ligger i United States Department of Agriculture hardførhet soner 4b til 5b (gjennomsnittlig årlig lows -25F til 15F) og Florida, med sin sub-tropisk klima, i 8b til 10b (15F til 40F). Enten det er en blomst, busk eller tre, det er en blomstrende plante for enhver landskapet.

Yellow Lady Slipper Orchid

Se hvor som helst i Nebraska for å finne denne særegne flerårig plante blomstrende fra april til august. Liten, creamy- til gullgule tøffel-formet blomster enkeltvis eller i par på slutten av stammen. To kondenserte begerblad danner bunnen av tøffelen. Tre smale, lange, lilla-brun til gul-grønne blader henger ned fra oven gjøre litt vridd shoestrings. Den gule tiril orchid foretrekker delvis skygge og våt til litt tørr, sandholdig leirjord, loamy jord. Den når en høyde på 2 1/2 fot.

Illinois Bundleflower

Én eller flere stammer av Illinois bundleflower stige fra en sentral base, og nådde opp til 3 fot høye, noen ganger 5 fot. Den gul-grønn til medium-grønne, løvfellende brosjyrer fold i to hvis de blir tatt eller når det er en klar, solfylt dag. Liten, grønn-hvite, kuleformede blomster blomstrer fra mai til september etter at det regner. Dekorative bunter av flate seedpods følg blomster. Illinois bundleflowers foretrekker Leir, fuktig, fruktbar jord i full sol til flekkete skyggen. Det tåler varme, kulde og svak tørke, men ikke vokser godt i leire eller grov, sandholdig jord. De vokser i både Nebraska og Florida i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center.

Lantana

Lantana er små blomster kommer i farger som hot-rosa, oransje, creamy- til ren-hvitt, gult og rødt og blomstrer året rundt i tropiske klima. De blomstrer bare i løpet av sommeren og høsten i nordlige Florida, hvor anlegget kan dø når temperaturen faller til 28 F. Det er en eviggrønn, tropisk busk med muligheten til å klatre som et vintre og overgå sin vanlige busk høyde på 6 fot.

Lantana er ikke kresen om jordtype så lenge jorda er godt drenert i full sol til delvis skygge og er svært tørke-resistent. Det er en raskt voksende favoritt av sommerfugler, i stand til å vokse på kysten og håndtere høy varme og fuktighet i en Florida sommer. Lantana har ingen alvorlige skadedyr eller sykdomsproblemene i henhold til Floridata nettstedet.

Florida Anisetree

Mens Florida anisetree ikke kan være den mest hyggelig duftende plante, det gjør en uttalelse. Det er en stor busk til lite tre med frodig, et løvtre, eviggrønne bladverket og mange slanke blader på den lyse-rød til rødbrun-farget blomster som blomstrer i april og mai. Anisetree er så kalt på grunn av lukten av anis som frigjøres når du knuse løvverk.

Den når en høyde på 6 til 10 fot, men ikke mer. De mørke-grønne, blanke løvverk tiltak opp til 6 inches lang og 2 inches bred. Plant Florida anisetree i godt drenert, fruktbar jord hvor det er i delvis eller full skygge. Det tåler full sol om det er holdt godt vannet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com