Hvordan Grow Hostas i Central Texas

November 7

Hvordan Grow Hostas i Central Texas


Hostas liker ikke Texas, ifølge bøndene med Texas A & M University, fordi de sliter i sentrale Texas 'varme og fuktighet. Nøkkelen til suksess med Cats i sentrale Texas hager er å velge riktig beliggenhet i å plante dem. Du kan dyrke dine hostas i bakken eller i containere, så lenge du holder dem ut av direkte søn Selv hostas tåler full sol i nordlige deler av landet, i Central Texas må de ha lys skygge for å holde dem fra steking i sommersolen. Velg et utvalg som har vist seg vellykket i sentrale Texas. Noen av disse inkluderer Blue Angel, så søt og Royal Standard.

Bruksanvisning

1 Vann den hosta hver dag i sentrale Texas 'sommervarmen. Vær spesielt oppmerksom på vanning i september og oktober. Bruk en soaker slange eller drypp system og vann langsomt og dypt for å holde jorda fuktig hele tiden.

2 Fjern døde løvverk før den første fryse. Skjær den tilbake til sin utgangspunktet, bag den og kast den.

3 Gjødsle hosta i løpet av våren, med en 10-10-10 formel. Spre granulatet på jorda rundt planten og bruke en hånd jordfreser å klø den inn i toppen 1/2 tommers av jord. Vann for å suge gjødsel i jorda.

4 Beskytt Hosta røtter fra den intense sentrale Texas sommersolen ved å legge ned en 3-tommers lag av mulch på jorda rundt planten. Mulch isolerer jord og bidrar til å holde det fuktig.

5 Hold et øye for snegler, som er utbredt skadedyr i sentrale Texas hager. Pest Management spesialister med University of California foreslår å fjerne enhver hage rusk der sneglene kan ta ly i løpet av dagen, og ved hjelp av sneglen agn for å drepe dem. Følg alle instruksjonene på produktets etikett og holde den ut av rekkevidde for barn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com