Slik installerer Behandler Som Steps

October 27

Slik installerer Behandler Som Steps


Ved hjelp av pavers å skape skritt på siden av et fjell, kan slå av disse trinnene i en del av landskaps. Veidekke er ideelle for trinn. Ikke bare er de attraktive og holdbar, men siden de er også brukt til veier, kan du lage en sømløs banen fra trappen som vil ha et attraktivt utseende. Du kan velge utlegger av ditt valg av farge, tekstur eller form og slå den inn i en funksjonell stykke landskaps.

Bruksanvisning

1 Lag en plan for hvordan du vil at tiltak for å lete. Dette vil gi deg noe å se når du begynner å bygge for å holde prosjektet på rett spor. Inkluder hvor høy og dypt du vil hvert trinn skal være og hvor mange skritt det blir. Når du utformer trapper huske å tillate for tykkelsen på utlegger og dybden av sand seng. Siden du bruker utleggere, kan du lage kurver til trappen hvis du vil.

2 Sett innsatsen i bakken for å markere kantene av trapp og koble innsatsen med hyssing. Dette vil bli en guide for å holde deg i riktig arbeidsområdet.

3 Grav ut formen av trinnene med en spade i henhold til plan og sideskinnene. Jevn ut hvert trinn med en sparkel og vater. Hvis du kutter et skritt som ikke kan utjevnes med ekstra skjæring, legge skitt til den ene enden og kompakt den med et stykke av to-by-4 før du oppretter et nivå trinn. Sørg for å ikke skade gresset mellom trinnene fordi disse gras patcher vil fungere som stigerør mellom trinnene dine og gi dem en mer naturlig look.

4 Dobbeltsjekk ditt arbeid. Dette er det punktet hvor du vil måle trinnene du gravde ut og sørge for at de er riktig størrelse og at utleggere vil passe dem som du så for seg i planen. Komprimere skitt på trappen.

5 Legg til et nivå sjikt av sand på hvert trinn. Du trenger sengen for å være omtrent en tomme tykk på hvert trinn. Nivå det med sparkel og deretter sjekke det med et vater.

6 Legg pavers fra nederste trinn opp. Ordne dem i et mønster du bestemt deg for i planen, men sørg for å trykke dem ned i sanden. Utleggere plassert ved siden av hverandre skal være tettsittende. Når du er ferdig med å legge utleggere på et trinn, sjekk det med et vater for å sørge for at det er nivå. Du må kanskje trykke på høyere pavers dypere ned i sanden før trinnet er nivå.

7 Trykk hver utlegger lett med klubbe for å sørge for at det er satt fast i sanden.

8 Fyll ut eventuelle gjenværende sprekker mellom utleggere med sand. Du kan spre den på trappen og feie det inn i sprekker og hull. Lett spray trappen med vann. Dette gjør at sanden for å avgjøre når trinnene tørke. Gjenta prosessen med å fylle eventuelle hull med sand.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com