Hvordan teleskop Gardinstenger

August 26

Hvordan teleskop Gardinstenger


Teleskopgardinstenger bestå av to lengder av enten rektangulært formet eller rørformet slange, hvor en lengde er noe større i diameter enn den andre. Jo mindre diameter rør glir gjennom hele lengden av større diameter rør, slik at du kan justere stangen til nødvendig lengde for å strekke hele veien over toppen av vinduer hvor gardinene vil henge. Teleskopgardinstenger bli svakere i midten jo lenger du utvide det indre røret, slik at du må støtte dem riktig å imøtekomme vekten av gardinene hengende på dem.

Bruksanvisning

1 Mål 1 tomme ovenfor helt til venstre hjørne av vinduet og deretter en tomme til venstre. Monter venstre gardin stang monteringsbraketten på dette stedet.

2 Hold gardin stang i sentrum, ta tak med venstre hånd, ta tak i spissen på slutten og vri forsiktig til venstre og høyre mens du trekker sakte. Fortsett til teleskop gardin stang er utvidet nok til å henge på venstre brakett og for å nå det stedet der den skal sitte på høyre side braketten.

3 Mål 1 tomme ovenfor helt til høyre hjørne av vinduet og deretter en tomme til høyre. Monter riktig gardin stang monteringsbraketten på dette stedet. Før du tar den første skruen inn i denne høyre side bracket, har en partner sted lengden på den nederste kanten av et vater mot toppen av gardin stang mens du holder den på slutten med den sitter i holderen. Ha partneren observere når boblen er mellom senterlinjene på den vertikale glassylinderen. Hvis ikke, beveger enden av stangen opp og ned sakte inntil den er på nivå rett over. Skru braketten på plass.

4 Plasser en ekstra støttebrakett 1/4 av veien fra venstre braketten, måle avstanden med målebåndet, så en annen brakett halvveis mellom de to brakettene, som vil være i sentrum av den fulle lengden av telescoped gardin stang. Heng en annen brakett mellom sentrum og høyre brakett.

5 Hang gardinene på skjøvet, støttet gardin stang.

Hint

  • Ikke anstrengt gardin stang når du drar i glidedelen. Skulle de to rørene trekke fra hverandre helt, kan det ta litt arbeid å skyve mindre rør inn i bredere tube, men det er ikke altfor vanskelig.
  • Når du kjøper et teleskopisk gardin stang, måle den totale lengden av vinduet, hvor du vil installere venstre braketten til der du vil installere den riktige braketten. Vær oppmerksom på maksimal brukbar lengde på stavene, som er oppført på emballasjen, mens shopping for en passende teleskop stang.
  • Hvis gardin stang forsamlingen kom med bare tre braketter, bruker den tredje i nøyaktig sentrum og ikke bekymre deg med å kjøpe ekstra braketter. Men gjør bruk av alle brak hvis mulig for ekstra lengde på livet for gardin stang.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com