Hvordan bygge en Mini Fotball Hjelm Skjerm sokkel

November 4

Hvordan bygge en Mini Fotball Hjelm Skjerm sokkel


Bygge en mini fotball hjelm vise sokkel er et prosjekt som mer enn betaler for seg selv: En tilpasset hylle av denne typen kan være svært dyrt, men kostnadene ved å bygge en vil ikke være uoverkommelige for noen woodworker. Andre fordeler med å bygge en tilpasset hylle inkluderer muligheten til å designe det til å passe en rekke hjelmer og til også være uendelig utvides som en samling vokser. Ulike mulige monteringsmuligheter gi rom for kreativitet og design evne til byggherren, men alle alternativene vil gi en attraktiv og funksjonell display for en kjær hobby.

Bruksanvisning

1 Ordne seks hjelmer jevnt fordelt på hver av de to hylleplater. Markere plasseringen av sentrum av kuppelen av hver hjelm på sokkelen bord med blyant. Pre-bore et hull gjennom hver merking ved hjelp av en borkrone som er av samme diameter som treskruer.

2 Pre-bore et hull ved hjelp av den samme borkrone ved en ende av hver tapp seksjon, direkte i sentrum av ende. Ordne hver dowel over en hylle hull, og fest dem sammen ved hjelp av 1-tommers treskruer.

3. Plasser de to sammensatte hyller parallelt med hverandre på sine sider. Holde de to sideplater mot sidene av hyllene, slik at hele sammenstillingen danner et rektangel. Nail de fire styrene sammen ved hjelp av trim negler, jevnt å adskille seks spiker langs hvert ledd.

4 Drei ferdig hylle slik at forsiden av sokkelen er forsiden ned på arbeidsflaten, og plasser bak styret på toppen av hylle. Pre-drill fire jevnt fordelte hull ned gjennom den bakre styret og i hver av de fire hylleplater, feste alt med 1-tommers treskruer.

5 Finn stenderne i veggen ved hjelp av stud finder, og merke dem med en blyant. Hold sokkelen mot veggen, og sett nivået på toppen av sokkelen for å sikre at det er rett. Pre-bore hull gjennom den bakre hylle brettet og inn de markerte veggen studs, noe som gjør at hvert hull treffer en stud. Fest sokkelen til veggen ved hjelp av to-tommers treskruer.

Hint

  • For ekstra støtte, kan små tre plater festes til toppen av pluggene for økt stabilitet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com