Hva trengs for å skifte fra en tank varmtvannsbereder til en tankless varmtvannsbereder?

November 19

Ved bytte fra en tank varmtvannsbereder til en tankless varmtvannsbereder, er det en rekke ting å ta i betraktning før installasjonen. Det er ikke en lett bytte, fordi det krever rekonfigurere noen gass, elektriske og vann linjer.

Ekstra penger

Tankless varmtvannsberedere koste betydelig mer enn tanket enheter. "Consumer Reports" sier at en tankless enhet kan koste opp til $ 670 mer enn en Tanked enhet. Også installasjonskostnadene for en tankless enhet gjennomsnitt $ 900 flere enn for et Tanked enhet.

Licensed Professional

"This Old House" rapporterer at å ta ut en Tanked enhet og erstatte den med en tankless enhet er vanskelig og innebærer omdirigeringsgassrørledninger til stedet der tankless enhet vil bli installert, og at slikt arbeid bør overlates til en skikkelig trent og lisensiert profesjonell.

kalkfilteret

Hvis man har hardt vann, kan det føre til at kalsium til å bygge seg opp inne i tankless enheten, noe som kan føre til en kortere levetid og redusert effektivitet for enheten. I disse tilfeller, installere en vannmykner er anbefalt å redusere risikoen for varmeapparatet svikter for tidlig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com