Dekorere et portrom Table for januar

September 28

Dekorere et portrom Table for januar


Et portrom er den første delen av hjemmet ditt som gjester se og dekorere denne plassen hilser gjestene og inviterer dem i. Bruk en tabell for å lage en utstilling av dekorative elementer i portrom som setter tonen for ditt hjem og skaper en innbydende atmosfære for din venner og familiemedlemmer. Endre dekorasjoner på bordet hver måned for å holde skjermen frisk og up-to-date. I løpet av januar, dekorere bordet ditt med elementer som er knyttet til vintersesongen og skaper en koselig titt i portrom.

Bruksanvisning

1 Vis bilder av vinter scener på din portrom bordet. Ta bilder av et snødekket landskap rundt hjemmet ditt, eller kjøpe malerier eller bilder av snødekte landskap. Plasser bildene i rammer som koordinere med innredning av ditt hjem; trerammer for en lodge-stil hjemme eller enkle sorte rammer for en moderne design. Anordne bildene i en gruppering på en av endene av bordet. Plasser en høy bilde mot baksiden av ordningen og gruppe mindre bilder foran den.

2 Plasser stearinlys på bordet. Sett en samling av forskjellige størrelser hvite kubelys på en dekorativ skuff eller plate i midten av bordet. Bruk en sølvbrett eller en keramisk plate med bilder av snøflak rundt felgen. Velg duftlys for en innbydende duft i rommet.

3 Sett figurer av snø relaterte elementer på slutten av tabellen motsatt bildene. Vurdere en samling av snømenn, isbjørn, pingviner eller en kombinasjon av disse figurer.

4 Scatter kongler og kvister av kunstige røde bær rundt overflaten av tabellen. Sett kongler og røde bær i tilfeldige steder, for eksempel foran eller ved siden av bildene, på brett eller tallerken med stearinlys og mellom samlingen av figurer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com