Hvordan bruke en Klor Generator i svømmebasseng

January 6

Bløtsvømmebassenget vann som du rense den med en salt klor generator. Det er lett å bruke og sanitizes bassenget for å gi kontinuerlig klare, glitrende vann. Det er ikke en klor alternativ: generatoren skaper klor fra vanlig bordsalt for en trygg, sanitær svømmebasseng miljø.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvilken klor generator best passer ditt basseng. Din beslutning vil bli basert på type og størrelse av bassenget.

2 ansette en elektriker til å skikkelig koble og koble klor generator til bassenget VVS. En 110 eller 220 er nødvendig med service, avhengig av eksisterende filtreringssystem.

3 Tilsett 50 lb av salt per 2000 liter vann direkte til den dype enden av bassenget. Mengden salt du trenger vil avhenge av type og størrelse av bassenget.

4 Test salt saltholdighet minst en gang i uken for å være sikker på at saltnivået ligge på 3000 ppm (parts per million).

5 Sørg for å gjøre alt vedlikehold anbefalt av brukerhåndboken. Din klor generator krever minimalt med arbeid, men ved å gjøre vedlikehold, vil du maksimere ytelsen og levetiden.

Hint

  • Et salt klor generator omdanner vanlig salt til klor ved å føre salt over de belagte blader. Dette er den samme fremgangsmåte som brukes til å konvertere sjøvann inn i husholdningsblekemiddel. Du vil ikke merke eller smake salt i bassenget.
  • Bruk kun anbefalte og akseptable salter for klor generator, inkludert mat grade salt, solcelleflaksalt, vann mykner pellets og saltlake blokker.
  • Ikke bruk rock salt i svømmebassenget klor generator, så det er ikke rent nok.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com