Hvordan ta vare på Carrera marmor

January 30

Carrera marmor Selskapet leverer marmor for kjøkken og bad tellere og gulv, peiser og selv møbler. Omsorg for marmor er forskjellig fra omsorg for keramiske fliser eller andre vanlige materialer - marmor er utsatt for flekker og kan også være etset av enkelte stoffer. For å unngå alvorlige problemer med marmor, må du passe på å velge egnet renholdere og unngå å bruke noe ikke trygt av produsenten.

Bruksanvisning

1 Hold Carrera marmor ren ved å tørke eller mopping med rent vann eller med et mildt vaskemiddel. Carrera-marble.com foreslår å bruke lunkent vann og skylle marmor godt hvis du bruker et mildt vaskemiddel. I tillegg vaskemiddel bør inneholde fett (med andre ord, ikke bruk såpe).

2 Hindre søl av mat eller drikke, når det er mulig. Ifølge Carrera, kan oljer, vin, kjøtt og smør forårsake dårlig flekker. I tillegg kan det sure stoffer som Citris saft og vin forårsake etsing i tillegg til flekker.

3 Behandle alle utslipp raskt for å unngå flekker - sop opp væsker med en ren klut og rengjør marmor med vann og vaskemiddel.

4 Handle vanlige flekker ved å bruke et lim av hvitting (tilgjengelig fra maling butikker) blandet med 20 prosent hydrogen peroxide for flekker som kaffe, te eller vin. For fet flekker (som smør) Carrera foreslår første rensing av flekken med ammoniakk og skylling med vann. Hvis det vedvarer, bruke hvitting med aceton. Etter bruk av lim til enten slags flekk, dekker den over natten med plastfolie. Skrape lim av i morgen med en slikkepott.

5 Påfør et silikonbasert sealer til marmor for å gjøre det enklere å rengjøre og hindre flekker. Carrera råder forsegling av marmor to ganger i året eller oftere om nødvendig.

Hint

  • Hvis etsing oppstår, foreslår Carrera å kontakte en profesjonell, heller enn å prøve å rette det selv.
  • Hvis du oppdager en rustflekk, foreslår Carrera-marble.com først prøver å få den av med en tørr klut. Hvis flekken vedvarer, bruker en pasta av rustfjerner og hvitting og plassere dette tett (½ en tomme) over flekken, la det der over natten. Som med andre pastaer for flekkfjerning, sted plastfolie over det å hindre at den tørker ut.
  • Carrera-marble.com advarer mot å bruke noen form for sterke rengjøringsmidler som kan scuff eller riper i marmor.
  • Marble.com frarår å bruke eddik (det er surt) å rengjøre marmor. I tillegg hvis proteinbaserte substanser, slik som melk eller blod, søl på marmor, unngås ved hjelp av varmt vann til å rense dem - bruke lunkent eller kaldt vann for rengjøring av disse stoffene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com