De beste måtene å lime juveler på en stol

December 29

De beste måtene å lime juveler på en stol


Den beste måten å lime juveler på en stol avhenger av typer materialer som er involvert i prosjektet. Craft juveler er vanligvis laget av glass eller plast, men stolene er laget av mange forskjellige materialer, inkludert tre, stoff og skinn. For best mulig resultat, skreddersy limet til de spesifikke materialer som vil bli bundet sammen.

Multi-Purpose Lim for en Wooden Chair

Universal lim lim er en sterk og fleksibel gummi lim. Det er lik, men sterkere enn gummi sement og obligasjoner mange typer materialer sammen, inkludert tre, metall, glass, lær, plast og vinyl. Det er solid nok til å holde tunge ikke-porøse materialer sammen slik som metall til metall eller glass til glass, slik at den sikkert og permanent binder glass eller plast juveler til en tre stol. Dette selvutjevnende lim krever 30 minutter til 1 time for å binde elementene sammen, slik at edelstenene kan gli på vertikale overflater av stolen til limet herder. Plasser en prikk av lim på juvelene og la den satt opp i 15 til 20 minutter før du fester juvelene til stolen. Hvis du ikke ønsker å vente så lenge, kan du bruke en gjennomsiktig tape for å holde juvelene på plass til den er tørr. Når limet er tørt, er det ekstremt holdbart, så juvelene kan være vanskelig å fjerne på et senere tidspunkt. Men siden limet ikke herde umiddelbart, kan juvelene flyttes ved behov. Det tørker klar, er vanntett, flammesikkert og fleksibelt. Det bør brukes i et godt ventilert område på grunn av skadelige gasser.

Lær og semsket Spesial Lim

Det som kjennetegner en skinn stol krever spesielle hensyn å søke juveler med lim. Skinn inneholder naturlige oljer som gjør det vanskelig for mange lim til å lime effektivt, spesielt hvis lær overflaten får mye bruk. Men for dekorative formål bare, er det mulig å oppnå gode resultater med en spesialitet lim. Etiketten på limet må si at den er beregnet for bruk på skinn eller semsket overflater. Universal lim kan også binde juveler til skinn, men er ikke førstevalget fordi det krever lær å slipes i det nøyaktige stedet hvor limet skal plasseres. Sliping bryter gjennom beskyttende oljer som forekommer naturlig i skinn. Hvis du bruker denne metoden, må forsiktighet tas for å sikre den skinnstolen ikke få riper i områder som ikke er beregnet for juveler.

Stoff Lim for en polstret stol

Fabric er den enkleste overflaten for å lime juveler bort på, og det er mulig å bruke en rekke lim på et stoff stol. Men en høy kvalitet stoff lim er det beste valg og vil vare lengst fordi den har fleksibilitet. Stofflim kan motstå bevegelse hver gang stolen benyttes, og vil ikke bli sprø med alderen som andre lim. Siden stoff lim er ofte beregnet for klær, har den ekstra fordelen av å være vanntett. Stofflim noen ganger gjør stoffet føles stiv, så ikke legg den i et område større enn nødvendig for å holde juvelen på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com