Hvordan å Fly Proof My House Fra fruktfluer

February 27

Hvordan å Fly Proof My House Fra fruktfluer


Frukt fluer tiltrekkes inn i hjemmet med frukter eller fermen frukt og grønnsaker som er igjen sitter. I tillegg til fôring på råvarer, flyr disse bittesmå gnatlike også legge sine egg på den. Selv om fruktfluer er et potensielt problem hele året, har de en tendens til å være mer vanlig i slutten av våren.

Bruksanvisning

1 La ut på benken eller bordet bare frukt eller grønnsaker du har tenkt å konsumere den dagen. Hvis du foretrekker å spise frukt og rå grønnsaker ved romtemperatur, snarere enn kald fra kjøleskapet, ta ut bare det du kan spise den dagen. Dette hindrer råvarer modner for fort og gi fruktfluer med et sted å legge egg.

2 Lagre frukt og grønnsaker i produsere skuffer i kjøleskapet eller bruke åpne beholdere som tillater luften å sirkulere rundt råvarer. Dette holder produsere friske uten fange fuktighet som forårsaker mugg.

3 Kast frukt og grønnsaker som har sprukket hud eller dårlig flekker. Plasser disse og råtne eller mugne råvarer i en papirkurv kan med et lokk for å hindre den fra å tiltrekke fruktfluer.

4 Rydd opp overflater som brukes til å tilberede frukt og grønnsaker, slik at saften eller hud etterlatt ikke tiltrekke fruktfluer. Bruk universalrengjøringsmiddel og en ren klut for å vaske av benkeplater samt vasken.

Hint

  • Vask frukt og grønnsaker holdt på benken så juice på utsiden av huden ikke oppfordre frukt fluer å legge egg.
  • Sjekk poteter og løk er lagret i et kjølig pantry. En dårlig potet eller løk er nok til å gi fruktfluer med en overflate som du kan legge egg.
  • Reparasjon skjermer med hull eller rifter å eliminere enkle innganger for fruktfluer.
  • Rengjør søppeltømming etter sliping opp produsere skreller slik at de ikke tiltrekker fluer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com