Om Personlige Alarm Systems

December 10

The Insurance Information Institute anslår at 1,2 millioner hjem ran forekommer hvert år i USA, og at 9 av 10 av disse innbruddene kunne ha vært forhindret gjennom innbrudds korrektur. Ett av trinnene som Insurance Information Institute anbefaler for innbruddsisolasjons en bolig er installasjon av et personlig sikkerhetssystem.

Funksjon

Personlige sikkerhetssystemer benytter lys og lyd for å kjøre bort potensielle innbruddstyver og andre inntrengere. Noen kan også overvåke for røyk, brann eller skadelige nivåer av karbonmonoksid, og kan være i stand til å sende politi eller beredskaps tjenestemenn om nødvendig.

Operasjon

Når bevæpnet, sikkerhetssystemer utnytte sensorer for å oppdage når dører eller vinduer er åpne. Når den trigges, systemet er utløst, noe som resulterer i blinkende sikkerhet lys og en meget høy alarm.

Adgang

De fleste moderne personlig sikkerhetssystemer er bevæpnet og avvæpnet med et tastatur som krever oppføring av et fødselsnummer. Eldre systemer kan bruke nøkler eller magnetkort for å slå systemet av og på.

Egenskaper

Noen personlige sikkerhetssystemer har bevegelsesdetektorer som utløser alarm hvis en person beveger seg gjennom hjemmet. Det er også avanserte systemer som bruker akustisk, ultralyd og infrarøde sensorer, samt video overvåkingskameraer, for ytterligere å oppdage inntrengere.

variasjoner

Pool alarmer er spesialisert sikkerhetssystemer som gjenkjenner inntreden i et bassengområde. Disse kan bidra til å forhindre utilsiktede drukningsulykker i hjemmet. Det er også oppkjørselen alarmer som kan oppdage ankomsten av en bil på eiendommen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com