Slik fjerner Bakgrunn Border uten å skade Paint

August 3

Slik fjerner Bakgrunn Border uten å skade Paint


Bruke et bakgrunnsbilde grensen er en populær måte å legge til dekorative detaljer til en plass. En bakgrunnsbilde grensen kan enkelt knytte sammen noen tema i et rom, som er flott for hele livet av temaet. Dessverre, kan et hus interesse i et bestemt tema for et rom avta lenge før grensen. Vegg grenser kan enkelt fjernes fra veggen uten å skade lakken under, slik at du kan begynne å re-dekorere rommet i løpet av kort tid.

Bruksanvisning

1 Påfør varme til grensen. Sett hårføner på høy og føn grensen, holder hårføner 10 til 12 inches fra overflaten av tapet grensen. Dette vil smelte limet på grensen for enkel fjerning.

2 Skrape grensen. Bruk plast sparkel til å skrape grensen, løfte den fra veggen. Begynn på sømmen av grensen og jobb deg rundt i rommet, løfting av grensen som du går. Hvis grense tårer under prosessen, bruke ekstra varme før fortsette å skrape grensen på tåre sted.

3 Sug resterende tapet grensen. Påfør vann og vaskemiddel blandingen til eventuelle gjenværende deler av tapet. Bruk fille for å suge grensen til det blir litt gjennomsiktig.

4 Fjern de resterende tapet grensen stykker. Bruk en svamp til å skrubbe bort gjenværende delene. Scrub i en sirkulær bevegelse for å løfte hjørnene og skrubbe bort resten.

5 Rengjør veggen. Dypp kluten i oppvaskmiddel vann og vask forsiktig veggen. Denne renseprosessen vil fjerne små biter av grensen på veggen, slik at du en fin ren overflate.

Hint

  • Bruk aldri skure verktøy på grensen, da dette kan skade lakken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com