Hvordan spare penger på bærbare air condition enheter

July 30

Portable air conditioners er frittstående enheter som kjøler ditt hjem raskt. Modellene er utviklet for å kombinere det beste av sentrale luftsystemer med vindu enheter. Hvis du leier en bolig, så kan du raskt transportere enheten til din neste hjem. Spar penger på din bærbare klimaanlegget og strømregningen ved å ta lager av ditt hjem, gjøre små endringer, og kjøpe riktig enhet.

Bruksanvisning

1 Se etter portable air condition enheter merket med Energy Star-merket. Anordninger av denne type bruker mindre strøm, noe som resulterer i mindre elektrisk regninger og en samlet kostnadsreduksjon. Selv om enheten er dyrere enn de uten etiketten, vil du sannsynligvis spare mer i løpet av å eie maskinen.

2 Kjøp riktig enhet for rommet. Air condition størrelser bestemmes av BTU produsert av maskinen, og de som produserer flest er reservert for større rom, for eksempel 10.000 kvadrat eller mer. Mål rommet ditt og kjøpe en enhet som er utviklet for denne størrelsen.

3 Endre innstillingen på den bærbare enheten minst en gang om dagen. Drei innstillingen ned lav om natten, når utetemperaturen er kjøligere. Justere innstillingene i løpet av dagen, avhengig av den aktuelle temperatur. Hvis du lar klimaanlegget på en innstilling hele dagen, risikerer du å øke kostnadene som maskinen fungerer overtid.

4 Tilbring tid i et par rom i huset ditt, i stedet for å bruke alle rom. Portable air condition enheter er designet for å kjøle ett rom, ikke hele huset. Hold dørene til andre rom lukket og holde alle vinduer lukket også. Holde luften sirkulerer og avkjøles i så få rom som mulig.

5 Legg fans til andre rom i huset, inkludert stativ fans og takvifte. Viftene fungerer ved å sirkulere luften rundt i rommet, presser den kalde luften som omgir den bærbare enheten til andre områder av huset. Viftene å kjøle ned andre områder av huset, inkludert de fjernt fra klimaanlegg.

Hint

  • Prøv å bruke alternative metoder for å være kul i sommermånedene, slik som å ta dusj med kaldt vann og bruk en sprayflaske fylt med vann. Bruk kaldt vann på trykkpunkter, inkludert håndledd og ankler og føler kulere med en gang.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com