Viktigheten av riktig Attic Ventilasjon

October 21

Viktigheten av riktig Attic Ventilasjon


Et riktig ventilert loft betyr at luft strømmer inn og ut av ditt hjem gjennom loftet slik at kjøligere luft trekkes inn i soffits og varm luft stiger opp gjennom loftet for å passere gjennom taket vents på toppen. Denne luftstrømmen bidrar til å moderere temperaturene i ditt hjem. Lufting loftet er skikkelig viktig for å sikre levetiden på taket og takprodukter og til den generelle energieffektiviteten i ditt hjem.

Riktig Attic Venting

En godt ventilert loft bør ha ca 1 kvadrat foten av ventilasjon for hver 300 kvadratfot med tak. Minst 50 prosent av den utgående luft må gjennom overbygg eller gavl vents, og 50 prosent av utgående luft må være gjennom tak eller ridge vents. Hvis du bruker skjermbilder på åpningene for å hindre at fugler eller insekter, er mengden å lufte nødvendig doblet fordi skjermene kan redusere effektiviteten av ventilene. Du kan bestemme effektiviteten av loftet ventilasjon ved å skrive inn loftet på en kjølig dag. Hvis temperaturen er høy, luften ikke blir ordentlig ventilert, og du kan ikke ha nok bjelkelaget vents å riktig lufte den varme luften.

Energiforbruk

Riktig loftet ventilasjon er viktig for den totale energieffektiviteten i hjemmet ditt, fordi det bidrar til å redusere energiforbruket med varmeovner og klimaanlegg. I et dårlig ventilert loft, temperaturer klatre i sommer og slipp i vinter så oppvarming og air condition enheter må jobbe hardere for å opprettholde ønsket temperatur. Med riktig ventilasjon disse og andre apparater ikke trenger å jobbe så hardt for å opprettholde temperaturen i det indre av ditt hjem.

tak Kvalitet

Loft som varmer for ekstreme temperaturer kan føre til shingled taket forverret raskere, så skikkelig lufting loft bidrar til å sikre levetiden på taket. Mange grus produsenter krever en skikkelig ventilert loft som en betingelse på helvetesild 'garanti. Hvis helvetesild er skadet og på loftet er ikke riktig ventilert, kan produsenten anser garantien ugyldig.

Fuktighet

I regioner hvor klimaet er kaldt om vinteren, hindrer riktig loft ventilasjon fuktighet fra forming på isolasjon, bjelker og andre konstruksjonsmateriale, helvetesild og taket ditt. Når et loft ikke er ventilert riktig, fuktigheten i luften kondenserer, noe som gjør disse tingene fuktig. Fuktighet kan føre til mugg og mugg vekst og minimerer holdbarhet og funksjon på loftet og strukturelle komponenter. Fuktighet kan også fryse på taket kanter, noe som fører til isen dammer forming. Med en skikkelig ventilert loft, er sjansene for disse demninger, som også kan skade taket ditt og kan føre til lekkasjer, er redusert.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com