Hvordan Plant Foxtail Palm Seed

July 17

Foxtail palmer har vakker gråtende blek grønn løvverk. De fungerer best i varme områder som Sør-Texas, Florida og California. Foxtail palmer produsere store røde klynger av frukt med frø inni. Planting en revehale palm av frø er ikke en vanskelig prosess, så lenge du forberede oss skikkelig. Hvis du har riktig kunnskap om hvordan å plante frø i utgangspunktet, vil du ha en spiret revehale palm innen to år.

Bruksanvisning

1 Samle fullt modnet frø fra frukten av revehale flaten. Gjør grunne kutt i frøet frakk eller gni den med sandpapir.

2 Fyll en gryte med minst seks inches av en potting medium består av to deler perlite og en del torv. Dekk frø med en kvart tomme av potting medium.

3 Hold medium fuktig og bruke en plastpose for å holde atmosfæren fuktig. Endre posen hvis formen begynner å vokse.

4 Vent til frøet å spire. Dette kan ta alt fra en måned til et år, men tar vanligvis fra en til tre måneder. For å øke hastigheten på spiring, plassere en varmepute oppvarmet til 90 grader F under potten.

5 transplantere revehale flaten når frøet har spirer i tidlig på våren eller sommeren. Velg et område med full sol og godt drenert jord. Grave et hull dybden av rotklumpen og to ganger dens bredde. Plasser håndflaten i hullet og refill, pakking ned i jorda.

6. Påfør to til tre-tommers lag av mulch rundt bunnen av treet. Dette vil forbedre vannansamlinger, holde ugress i sjakk og beskytte røttene.

7 Vann den revehale palm holde det fuktig, men ikke gjennomvåt, for de første fire til seks måneder etter transplantasjon. Etter at den er fullt etablert, ukentlig vanning når den er tørr vil hjelpe håndflaten til å blomstre.

8 Påfør en palme gjødsel en gang i måneden i vekstsesongen. Foxtail palmer ofte utvikle kalium mangler, så bruk en langsom-frigjørende gjødsel som er tung på kalium.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com