Hvordan ta fra hverandre en Pris Pfister bad tappekran

July 5

Hvordan ta fra hverandre en Pris Pfister bad tappekran


De fleste Pris Pfister bad kraner er akkurat som alle andre bad kranen. Pris Pfister bruker en kitt plate mellom kranen og vasken. Dette bidrar til å hindre forseglingen fra å bryte når du gjør justeringer i kranen. Å ta fra hverandre en Pris Pfister kranen inkluderer fjerning av kranen fra vasken, fjerne håndtakene og fjerne patronene. Tuten av prisen Pfister er støpt inn i bunnen av kranen.

Bruksanvisning

Fjerne tappekran Fra Sink

1 Gå under vasken og slå av de to vann ventiler for å stenge av vannet til kranen. Slå både tappekran håndtak på å tømme ut alt vannet i linjen. Slå kranene håndtak av, og finn vannforsyning ledningsforbindelser de til kranen håndtakene under vasken.

2 Snu vannforsyning tilkoblinger på tappekran håndtak mot klokken med en skiftenøkkel før du kan slå dem for hånd. Ferdig med å fjerne vannet forsyningslinjer for hånd og skyv endene av linjene ut av veien.

3 Vri plast tommel nøtter mot klokken med fingrene. Tommelen nøtter sikre kranen håndtaket stilkene til vasken. Trekk kranen av vasken bassenget. Sette inn en sparkel mellom bunnen av den kitt platen og vasken. Forsiktig lirke plate bort fra vasken, og skrape bort eventuelle rester av kitt av vasken med sparkel.

Fjern Håndtak

4 Lirk av dekorative knappen dekselet på toppen av hver kranen håndtaket med en flat skrutrekker.

5 Fjern midtfesteskruen i håndtaket med en Phillips-skrutrekker.

6 Drei håndtaket basen mot klokken med fingrene. Løft håndtaket ut av kranen kassetten.

Ta ut kassetten

7 Trekk kranen håndtakene utenfor Pris Pfister kranen.

8 Roter kassetten mutter mot klokken med et par av slip joint tang.

9 Trekk kassetten rett ut av kranen kroppen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com