Hvordan Deicer Heater Wire Work?

August 30

Hvordan Deicer Heater Wire Work?


En av vinterens mest fryktede woes er isen som bygger seg opp på overflater når snø og regn fryse. Is på fortau, innkjørsler, tak og takrenner innebærer en rekke farer, fra personlige sikkerhet bekymringer til strukturelle skader som følge av isens vekt og sin ekspansjon og sammentrekning som det fryser, smelter og refreezes. Avising varmeapparat ledning kan løse de problemene som is Poses av oppvarming overflater innenfra, forebygge eller minimere isen helt.

Hva er Deicer Heater Wire?

Deicer ledning - også kjent som varmetråd eller elektrisk varmekabel - er metalltråd, ofte belagt med bly, som brukes for å hindre isdannelse eller å smelte is som har frosset på en overflate.

Hvordan Deicer Heater Wire Work?

Den avisings ledning program som er kjent for de fleste er brukt i bakvinduet glass i biler. Nesten alle avisings ledning eller elektrisk varme kabel programmer - enten i fortau, tak eller til gården drikkekar - fungerer på samme måte til avisings ledningen som brukes i bil glass. Når ledningen er drevet, varmer den overflaten fra undersiden eller inne i, og som smelter isen som er dannet på overflaten, eller for å hindre is fra å dannes.

Deicer varmeapparat Kabelen kan installeres under takmaterialer, kjører langs innsiden av takrenner som er lagt inn av betong eller asfalt innkjørsler, og såret rundt rør, avløp eller under vann samling trau. Ledningen er vanligvis drevet av elektrisitet, og kan slås på for å hindre isdannelse, eller for å smelte isen som allerede er dannet.

Hvor er Deicer Heater Wire brukt?

I kaldt klima hvor isen er et vedvarende problem, er avisingsvarmetråden anvendes i en rekke applikasjoner. I tak og / eller takrenner, kan avisings ledning hindre farlige tak isen dammer, noe som kan føre til kostbare skader på strukturer, eller utgjør en trussel mot folk vandre under. I innkjørsler eller fortau, kan avisings ledning eliminere behovet for å måke snø eller skrape is. På gårder, kan avisings ledning hindre vannrør, avløp og selv vanning trau fryser.

Hvorfor bruke Deicer Heater Wire?

Selv om hjemmet bare får snø eller is i perioder gjennom vinteren, kan ved hjelp av avisings ledning eliminere mange av de farene som følger med kaldt vær. Fjerne isen dammer fra store eller multi-etasjers hus kan være like farlig som isen dammer selv. Boliger med lange innkjørsler eller innkjørsler som får lite sollys kan gjøres tryggere med bruk av avisnings wire. På gårder, kan bruk av elektrisk varmekabel spare tid og penger samtidig som man unngår tap av verdifull buskap og eiendom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com