Hvordan Cut sheetrock & Drywall

September 24

Gips, også kalt sheetrock, brukes til å danne overflatene av vegger og tak i moderne byggeprosjekter, i stedet for gips. Gips er gips (kritt) som er presset mellom to lag papir backing. Selv om det føles nesten like hardt som en treplate, er det mye lettere å kutte, med en score-og-snap prosess som krever bare en barberhøvel kniv og en linjal.

Bruksanvisning

1 Mål lengden av gips brikke du trenger kuttet. I de fleste tilfeller vil det ha å starte med 4-fots fabrikken kant av gips kjører langs midten av den smale kanten av en stud, og kuttet siden som vender inn i et hjørne.

2 Merk av målingen på stykke gips, måle fra den ene enden av 8-fots span av stykket.

3 Sett din T-kvadrat slik at det strekker seg over fire-fots span av gips på målingen. Marker linjen med blyant, kjører den langs kanten av plassen. Flytt T-kvadrat ut av veien.

4 Resultat gips brikke på linjen med barberhøvel kniv, fra topp til bunn, klippe det ca 1/8 tommers dyp.

5 Bøy gips stykke frem på scoret linjen, presser utover på linjen fra den andre siden av stykket, til det klikker og svinger i en rett linje. Linjen vil fortsatt bli holdt sammen av papir på baksiden.

6 Kjør barberhøvel kniv opp langs baksiden av linjen for å kutte papiret og skille de to delene helt. Stykket er nå klar til å bli installert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com