Slik dekker Formica countertops med granitt fliser

August 15

Slik dekker Formica countertops med granitt fliser


Granitt er misunnelse av mange huseiere. De er vakre og tilføre verdi til ethvert hjem. Imidlertid kan mange huseiere ikke har råd til de høye kostnadene ved en granitt benkeplate. En god løsning er granitt fliser. Granitt fliser kan monteres på toppen av Formica eller laminat benkeplater så lenge de er i god stand.

Bruksanvisning

1 Rengjør Formica eller laminat benkeplate med oppvaskmiddel og varmt vann. Bruk en ren fille å skrubbe Formica, slik at det er rent og fritt for fett og støv. Tørk benkeplate helt og fjerne vasken fra benken.

2 Sand eller avglanse Formica countertop, ved hjelp av en hånd slipemaskin og grovt sandpapir. Formålet med slipe benken er å sørge for thinset mørtel vil følge overflaten. Når du har pusset den Formica, bruk en fuktig klut for å fjerne den ekstra støv fra benken.

3 Legg ut fliser på benken. Dette vil bidra til å gi deg en god ide om hva du vil flisen å se ut som en gang installert. Bruk 1/16-tommers flis avstandsstykker for like fugene mellom flisene.

4 Poler kantene av granitt fliser som vil vise på benken, med en stein poleringsmaskin. Start med en 50- til 150-grus pad og jobbe sakte opp til en 3000-til 5000-grus pad.

5 Bland thinset mørtel i henhold til produsentens anvisninger. Spre mørtel på forberedt Formica eller laminat benkeplate med tannsparkel i en 45-graders vinkel.

6 legge fliser på benken med flisen avstandsstykker. Husk å henge flis over benkeplaten for å tillate kanter. Nivå flisene som du går, trykke dem forsiktig inn i thinset mørtel. Legg alle hele fliser først, og deretter måle og kutte flisene som trenger kutt, ved hjelp av en flis sag. Fullfør toppen av benkeplate og deretter bruke thinset til sidene av benken. Rett leddene i kant flisene med leddene av de beste fliser. Installer klippekanten flisene på plass og bruke maskeringstape for å holde dem på plass mens thinset mørtel tørker. Flisen må være tørr før fuging.

7 Bland fugemasse per produsentens anvisninger. Spre fugemasse inn i flisefuger, ved hjelp av en gummi flis flyte. Når fugemassen har blitt spredt i leddene, bruk en fuktig fugemasse svamp for å fjerne fugemasse dis fra toppen av flisene.

8 Bruk en fugemasse sealer til fugemasse. Følg produsentens anvisninger. Forseglingen skal hindre flekker fra samler på fuger.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com