Den beste måten å Døves en tilstoppede avløp

July 3

Den beste måten å Døves en tilstoppede avløp


Sluk i badet vask og badekar kan bli tette over tid som følge av hår eller såpe avskum buildup. Når et avløp er tett, vil det slutter å fungere skikkelig, noe som resulterer i vann overløp og en ubehagelig lukt som kommer fra rørene under. Unclogging en sluk er en relativt enkel prosess som sjelden krever en profesjonell rørlegger. Du kan rense alle avløp i hjemmet ved hjelp av grunnleggende husholdningsartikler.

Bruksanvisning

1 Ta skjermen av sluket med en skrutrekker. Vri skrutrekkeren i en mot urviseren for å løsne skruene som holder skjermen på plass. Fjern skjermen og skruene og sett dem til side. Dette trinnet er viktig for både vask og badekar avløp.

2 Brett en wire kleshenger for å danne en lang, rett wire. Bøye den ene enden av hengeren for å skape en liten krok.

3 Før hengeren ned i avløpet i en rett bevegelse. Snurre hengeren i en sirkel, og deretter trekke den tilbake opp i avløp. Kroken bør gripe fatt i noen hår fast i avløpet. Både badekar og vask avløp vil trolig ha hår i dem. Gjenta denne prosessen flere ganger for å sikre at du har fjernet så mye av håret som mulig fra avløpet.

4 Kjør varmt vann ned i avløpet. Hvis vannet strømmer jevnt ned i avløpet, har vært avløpet tettes til, og det er ikke nødvendig å fortsette videre. Hvis vannet renner sakte, fortsetter du med neste trinn.

5 Plasser en våt klut over overløp plate og prøve å rense avløp med et stempel. Ifølge This Old House nettsiden, vil våt fille bidra til å fordele trykket rett til tette. Sett et stempel over vasken, og sakte pumpe den opp og ned ved å trykke ned på håndtaket. Dette vil føre til press for å bygge i avløpet. Trykket vil trekke tette opp innenfra drain som du stuper. Fjern alt som kommer opp fra sluket.

6 Kjør varmt vann ned i avløpet for å fjerne eventuelle rester av hår eller såpe avskum.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com