Hvorfor Holly bladene gule

June 26

Hvorfor Holly bladene gule


Slekten Holly består av hundrevis av pryd, blomstrende planter som produserer uspiselige bær. Mens Hollies er verdsatt for sin hardfør vekst, de er utsatt for noen problemer som kan forårsake blad gulning. Holly eviggrønne bladverket er utsatt for sykdom, voksende problemene og nematode skadedyr. Identifisere årsaken til løvverk gulning og tidlig kontroll er viktig for å forebygge alvorlige skader kristtorn planter.

Cylindrocladium Leaf Spot

Cylindrocladium blad flekk av kristtorn er en sopp sykdom som påvirker vegetasjon og reduserer vigor av anlegget. Soppen favoriserer varme og fuktige værforhold for infeksjon. Symptomer på infeksjon består av sirkulære gule flekker, defoliation, gren dieback og redusert styrke. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, flekkene forstørre og bli brun med lilla til svarte kanter. Ødelegge infiserte løv og sviske infiserte grener for å redusere spredningen av sykdommen. Spray kjemiske soppmidler i løpet av tidlig vår for å forebygge og kontrollere Cylindrocladium blad spot.

Botryosphaeria canker

Botryosphaeria canker er en mindre sykdom i kristtorn greiner og løvverk, forårsaket av Botryosphaeria sopp. Sykdommen favoriserer stresset Hollies, unseasonably varm eller kald temperaturforhold og tørke for infeksjon. Symptomer på infeksjon består av gulning løvverk, kvist og gren girdling, blad slipp og misfarget bark vev. Unngå skader på kristtorn ved å praktisere riktig beskjæring teknikker og unngå å plante kristtorn i dårlig drenert jord for å hindre smitte. Canker sjelden forårsaker alvorlig skade på kristtorn; derfor er kjemiske soppmidler ikke garantert for kontroll.

nematoder

Nematoder er mikroskopiske rundormer som forårsaker alvorlig skade på kristtorn. Nematoder lever av kristtorn røtter, som forårsaker gul løvverk, prematur blad slipp, gren dieback og plante død. Infeksjoner forekommer vanligvis i løpet av sensommeren og tidlig høst. Nematoder lever i jord og favør Hollies svekket av sykdom eller dårlige vekstforhold for infeksjon. Private og universitetsbaserte laboratorier kan teste jordprøver for nematode aktivitet. Opprettholde anlegget handlekraft ved å praktisere riktig vanning, gjødsling og beskjæring døde grener for å hindre smitte.

bleksot

Klorose av Holly er et vedlikeholds problem, forårsaket når jord pH-verdien er for høy, og anlegget ikke får nok nitrogen. Holly planter foretrekker litt sur jord, med en pH-verdi under 7,0. Jord pH-måler hvor sur eller basisk jord er, hvor en pH over 7,0 representerer alkalisk jord, pH under 7,0 representerer sur jord og et pH-nivå på 7,0 er nøytralt. Høye pH-verdier gjør det vanskelig for kristtorn å absorbere nitrogen, noe som resulterer i klorose. Symptomer på chlorosis består av blad gulning. Påfør nitrogen-rik gjødsel i løpet av sommermånedene for å kontrollere chlorosis.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com