Hvordan legge ved en dampsperre til en betongvegg

June 17

Hvordan legge ved en dampsperre til en betongvegg


Betongvegger er nakne mot vær og vind, med mindre forseglet med en barriere som stenger av porøst materiale. Grunnmurer som kjellere eller betongkonstruksjoner som er ferdig på innsiden trenger en damp lås lag som holder fuktighet fra å trenge inn i interiøret. Installere en dampsperre i betongveggen er den primære måten å oppnå dette. Installasjonen er ikke vanskelig og krever grunnleggende verktøy og materialer for å få jobben gjort.

Bruksanvisning

1. Dampbarrieren er en slitesterk, tykk polyetylen produkt som leveres i ruller med varierende bredde og lengde. Mål veggen for å bestemme størrelsen på de delene du trenger for å plassere. Mengden av veggen plass du dekker vil avgjøre hvor mange kvadrat fot du trenger, og antall ruller med søm tape. Breddene er vanligvis 8 fot eller 12 fot for å matche vanlige vegghøyder. Du kan deretter beregne lengden på veggene for å bestemme lengden på rull eller ruller du trenger. For en betongvegg barriere, er 6 mil til 10 ml tykk poly anbefales.

2 Strekk en lengde på plast dampsperre fra gulv til tak, som begynner i en øverste hjørne. Rull den ut lengden av veggen, å ha en hjelper holde øverste hjørne mens du arbeider. Overlapping den øverste kanten av veggen ved 2 til 3 inches.

3 Plasser en furring stripe på det første hjørnet over toppen av poly lag med laken. Kjør på mur spiker gjennom strip og poly inn i betongen under. Bruk en mur hammer eller en PAT spikerpistol, som står for pulver aktivert verktøyet. Bruk vernebriller når du kjører neglene.

4 Fortsett å flytte nedover furring stripe kjører en spiker hver 10 til 12 inches. Vær forsiktig når du bruker spikerpistol; det er et veldig kraftig verktøy, og kan forårsake skade. Legg til en annen furring stripe når du kommer til slutten av den første, til du kommer til enden av veggen. Du må kanskje kutte en furring stripe å passe den siste delen med en håndsag.

5 Referanse til bunnen av veggen når toppen er festet med lekter hele veien over. Strekk dampsperre stram, men ikke deformere eller dra for hardt. Du vil ha det koselig, men ikke strukket. Påfør en furring stripe nederst på veggen, og igjen, ved hjelp av mur spikerpistol feste den på plass.

6 Fortsett ned neste veggen med samme rulle uten å kutte poly hvis mulig. Når man kommer til enden av et ark, overlapper de to ark av 6-inches, og fortsetter videre inntil alle veggene er dekket og den poly- er festet ved toppen og bunnen.

7 tape over noen sømmer der poly overlappet på veggen ved hjelp av dampsperre søm tape. Påfør en linje av silikon caulk til de øverste og nederste kantene på lekter for å forsegle dem.

8 Trim bort overflødig poly sheeting hengende over toppen furring stripen, og under bunnlisten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com