Hjemmelaget oppbevaringsbokser

September 18

Hjemmelaget oppbevaringsbokser


Ikke bruke mer på beholdere for å skjule rotete ting enn ting er verdt. Et kritisk blikk over gamle husholdningsartikler eller billig rabatt store bøtter og forestille seg dem som pene, capacious binger å hente uregjerlig ting i stil. Bruk leftover maling fra barnas rom redo, ekstra gjerde-top blomsterpotte holdere, altfor shabby å donere hardbacks og andre usannsynlige biter å organisere ditt hjem, praktisk talt gratis.

Book Bin

Hold hemmelig stash skjult i vanlig syn på bokhyller med en smart kasse eller to gjort fra åpne tre bokser og unsalvageable gamle bøker. Bruk en sirkelsag å kutte pigger, sammen med omtrent en tomme av de vedlagte dekslene og sider, fra bøkene. Fastspenne ryggraden ende og den åpne ende av hver bok sammen før kutting for å holde de kappede piggene selv. Lim cut boken stykker, pigger ut, ved siden av et tre boks. Line opp nok pigger så den siden av boksen ser ut som en bokhylle uten mellomrom mellom volumene. Boken-kamuflert tre bin vil holde det du ikke vil ha på visning når den er glidd inn i en hylle og flankert av ekte bøker.

Bath-Time Hyller

Disse gummi duckies, plast vann pistoler og diverse flytende skilpadder, skurehånd leker og frotté votter er bane av din personlige bad tid - men helt avgjørende for å lokke de korte mennesker i familien inn i karet. Stopp snubler over flotiljen. Gjenbruk hengende blomsterpotte holdere fra hagen skur i hengende binger for å la karet leker drypptørke mens du tar en voksen dusj i fred - og relativ sikkerhet. Installer en krom eller børstet aluminium håndkle bar på veggen over karet, over flisen. Sett de buede kroker av gummibelagt wire kurver over stolpen. I stedet for terrakotta-potter, plop alle de våte badekar leker i ledningsholdere, briljant forvandlet til bad leketøy binger. Hyllene la vannet ut og luften i for å hindre at det dannes mugg på gummi frosk eller kjølen av plast seilbåt.

Fikk Dine Kicks

Tilfeldige tre kasser, samlet inn fra her og der, danner en enhetlig dekorative fronten på soverommet eller mudroom veggen for å holde de endeløse par joggesko, støvler, joggesko og flip-flops. De spark er alle pent opp fra gulvet og lett å finne - du kan selv tildele den verste mangler skoen lovbrytere egne binger for å kutte ned på stressende skole eller camping morgen eller panisk pre-praksis søk. Ikke vær redd for å bruke scruffy gamle kasser som nesten kan være kandidater til papirkurven. Bare sand eventuelle ujevnheter og male dem i solide lyse farger for å matche innredningen din. Blekeste aqua, lavendel og solrik gul vil pryde veggen av jentenes rom. Apple grønn og kirsebær rød lysere mudroom. Sikre kassene til veggen på veggen stenderne slik at de trygt holde alle skoene kastet inn i dem.

Pool and Pantry Chaos-Busters

Aluminiumskasser fra hardware eller hjemme butikken vil spare pantry fra kaoset i snack poser og bassenget huset fra en rot av ristet håndklær. Punch to hull i toppen kanten av hver åpen kasse med en hammer og solid spiker. Mark akkurat der du vil gjøre hvert hull med en prikk av svart markør slik at begge hullene er enda og hyllene vil henge rett. Bruk et vater og en blyant for å plassere søppelbøtter mot veggen; sjekk at de er nivå, og rote blyanten gjennom hvert hull for å markere veggen. Fest hyllene på veggen på merkene med aluminium skruer i en vertikal eller horisontal formasjon. Rull badehåndklær og pakk dem inn i hyllene, eller separate snack poser i uåpnede-hands-off og åpnet-du-kan-spise-dette i egne binger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com