Hvordan bruke Glass Block Med silikon caulk

September 19

Hvordan bruke Glass Block Med silikon caulk


Et glass blokk vegg kan danne et portrom hjem til deg, en som deler på kjøkkenet eller en dusjnisje på badet. Kunstnerisk det kan fremheve en allerede står vegg eller gi lysende innslag for designelementer i ditt hjem. Glass blokker kan øke verdien av ditt hjem, samt øke en delikat atmosfære for å sløve eller mørke flekker i rom og korridorer. Alt dette kan oppnås ved anvendelse av en liten tid og krefter.

Bruksanvisning

1 Mål plass, rengjør alle flater og finne ut hvor mange blokker som trengs. Alle blokkene kommer i konsistente størrelser, og tilsetning av en kvart tomme for hver blokk på bunnen og tilstøtende side kompenserer for drivning mellom blokkene. Bruker et nivå for å bekrefte en glatt base for å bygge veggen fra. Med en krittstrek og en firkantet, skape linjer for kantene av blokkene på gulvet eller base og vegg kontaktpunkter.

2. Fest loddlinjen til taket, sentrert på midten av bredden av det glass blokk. Fastsette silikon fugemasse i to linjer på bredden av den glassblokken og innfelt ved en-åttendedels tomme. Gjelder drivning til sidene av glassblokken på samme måte. Plasser blokken i mellom kritt linjer og vinkelrett på veggen og gulvet. Gjenta for basen rad, flytter loddlinjen. Bekreft med en firkantet at linjene blir opprettholdt. Bekreft med et nivå som alle blokkene er i samme høyde etter drivning.

3 Gjenta trinn 2 for den neste raden av glassblokker. Fortsett med hver rad inntil veggen er i ønsket høyde.

4 Glatt ut caulk med en kanter verktøy. Tar hensyn til forseglingene mellom blokkene som sprekker og hull vil tillate mold og mugg å vokse mellom blokkene.

5 Følg anbefalingene på caulk emballasje, og la blokkene for å stå uten fuktighet og bevegelse til drivning er kurert.

Hint

  • Hold alle overflater ren og fri for rusk.
  • Alle blokkene bør legges i én økt.
  • Rengjør verktøy og arbeidsområde umiddelbart etter ferdigstillelse.
  • Se for bosetting av blokkene etter første herdetid og periodevis i løpet av levetiden av veggen.
  • Settling ifølge hvilket som helst blokk eller raden av blokker mer enn en kvart tomme (tykkelse av en linje av fugemasse) krever større omarbeiding av veggen. Bosetting av mindre enn det som kan repareres med ekstra drivning til mellomlegg opp avgjort blokken.
  • Følg alle sikkerhetsreglene på tetningslister etiketten og noen som kommer med glass blokker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com