Slik unngår du at Rust

September 10

Rust er en type korrosjon som påvirker metaller som jern og stål som er kategorisert som jernmetaller. Vanligvis rust vil begynne å skje på 40 prosent luftfuktighet. Rust kan forekomme i mange områder av ditt hjem. Det er best å behandle metaller ved å forsegle dem med maling, lakk eller voks, eller ved å erstatte metallbeslag før rust kan spre seg.

Bruksanvisning

1 Hold metall tørr å hindre rustdannelse. Tørr metall med en gammel håndkle og tørk ned objektet ofte. Holde vann og fuktighet vekk fra metallet.

2 Fjern eventuelle eksisterende rust fra objektet før du behandler metallet til å holde mer korrodere. Ta av rust med rustfjerner produkt eller skrubbe rust unna med stålull.

3 Påfør primer til metall med en ren pensel, og deretter bruke maling for å beskytte den mot korrosjon. Paint fungerer godt for jern og stål metaller.

4 Treat kobber og aluminium med en voks eller lakk belegg for å beskytte metallet mot rust.

5 La behandling tørke og påfør et lag om nødvendig.

Hint

  • Bruk samme merke av grunning og maling for beste results.Always sørge for at alle spor av rust fjernes før maling, lakkering eller voksing metal.If rust vises i dørhengslene eller stålnagler, erstatte maskinvaren slik at rust ikke sprer seg til andre objekter.
  • Hvis rust ikke er behandlet det kan spre seg og ødelegge metallet helt.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com