Hvordan eliminere Hornets

July 7

Hornets kan levere en ekstremt smertefull brodd som forlater et offer ubehagelig for dager. Enda verre, kan de som er allergisk mot Hornet stikk bli voldsomt syk eller dør. Følg disse trinnene for å eliminere Hornets.

Bruksanvisning

1 Under eliminering prosessen, er det veldig viktig at du ikke riste hornet reir.

2 Behandling bør alltid gjøres om natten når alle de Hornets og dronningen er hjemme. Ellers vil de resterende Hornets lage en ny reir.

3 Spray reiret på kvelden med en hurtigvirkende spray. Et godt eksempel på denne type spray er Stinger Wasp og Hornet Killer.

4 Mens du sprøyter, være forsiktig rundt trær og busker. Ikke overspray disse områdene.

5 Hvis du må spraye den siden av huset, rengjør området neste dag.

6 Når du sprøyter reiret, sørg for å bruke verneutstyr. Noen anbefalinger inkluderer en bie lue, briller, hansker, en langermet skjorte og kjeledresser.

7 Når du prøver å finne et vepsebol, se etter verneområder hvor du ser hornet aktivitet.

8 Når du spray om natten, ikke skinne et lys direkte på reiret. Det er best å bruke et rødt filter på lommelykten hvis mulig.

9 Fjern vepsebol når Hornets er døde. Deretter kan du unne området der reiret var festet. Så hvis noen arbeidende biene ikke var i reiret, vil de komme i kontakt med behandling når de kommer tilbake til reiret nettstedet.

10 Ved behandling av veps reir, være svært forsiktig med å bryte konvolutt. Bare spray inne i en åpning som vanligvis er plassert nær bunnen av reiret.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com