Hvordan lage en Cedar Wood Sandbox

July 20

Hvordan lage en Cedar Wood Sandbox


Cedar er et utmerket valg for utendørs bygningen fordi tre er motstandsdyktig mot skader fra elementene. En cedar sandkasse bør være stor nok og dyp nok for flere barn å leke i på samme tid. Utnytte trekk sand eller fin sand som allerede er blitt siktet for å fjerne rusk og store stykker. Et deksel for sandkassen anbefales for å hindre lokale dyrelivet fra å forlate uønskede forekomster.

Bruksanvisning

1 Legg tømmeret på bakken i form av en firkant. Slutten av hver tømmer skal overlappe den siden av den neste tømmer. Dette ende-til-side-mønsteret vil øke styrken av den endelige sandkassen.

2 Kutt ned i bakken langs ytterkantene av tømmeret. Dette vil skape en disposisjon for tømmeret plassering. Ta av tømmer og grave seks inches ned på innsiden av omrisset av sandkassen. Legg et lag med sand en tomme dyp og fire inches bred rundt innsiden omkretsen av sandkassen.

3 Legg tømmeret ned på toppen av den nylig plassert sand. Juster tømmer for å lage en firkantet form. Skru et utklipp av trelast på hjørnene med terrassebord skruer for å holde tømmeret på plass midlertidig. Banke forsiktig på tømmeret ned i sanden med slegge. Kontroller at de er nivå før du fortsetter.

4 Fjern avfallstre holder tømmeret på plass. Plasser det andre laget av tømmer direkte på toppen av den første, slik at hjørneoverlappingene er i den motsatte retning fra det første laget.

5 Bor et seks-tommers tømmer skrue ned gjennom det øverste laget i bunnlaget. Plasser en skrue hver tredje føtter rundt hele sandkassen.

6 Legg et lag av landskapet stoff i sandkassen slik at kantene overlapper toppen av det andre laget av tømmer. Trykk stoffet ned inne i boksen, så det er tett på innsiden av tømmeret.

7 Legg den tredje laget av tømmer på toppen av landskapet stoffet i samme overlappende mønster som brukes for det første laget av tømmer. Borer seks-tommers tømmer skruer ned gjennom denne øverste laget inn i det andre laget ved hjelp av den samme fremgangsmåten som tidligere ble brukt. Trim overflødig stoff fra utsiden av sekstenmeteren.

8 Fyll sandkasse med sand. Dekk med en presenning som ønsket. Fest borrelås på utsiden av tømmeret og presenning for å holde presenningen på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com