Instruksjoner om rengjøring et kommersielt Bunn kaffetrakter

August 27

Instruksjoner om rengjøring et kommersielt Bunn kaffetrakter


For mange tidlig stigerør, ikke dagen egentlig ikke begynne før etter første kopp kaffe. Bunn selskapet produsentene en rekke kaffetraktere å begynne å våkne opp prosessen, men med mindre skaperne er skikkelig rengjort, kan kaffe kommer ut smaker bedervet eller modig. Rengjøring en Bunn kaffetrakter jevnlig kan holde kaffen smaker stor og forlenge levetiden til maker ved å hindre mineral buildup. De fleste Bunn gjester kommer med de verktøyene som trengs for et fullskala rensing.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Bunn kaffetrakter; sikre at vannet og overflaten av maker er kult før du starter rengjøringsprosessen.

2 Skyll filteret eller trakt og karaffel i varmt vann; tørke disse ned med et mildt oppvaskmiddel for å fjerne flekker. Sett dem til side for å tørke mens du fortsetter.

3 Skru av spray hodet av kaffetrakteren med fingrene; Dette er området hvor kaffen øser å gå inn i karaffel. Den lille stykket skal komme unna med et par svinger. Sett denne arb til side på et trygt sted.

4 Hold de-kalking våren ved den ene enden og sett den andre enden inn i hullet igjen utover ved spray hodet. Denne våren er inkludert med Bunn kaffetrakter; hvis du ikke har en, erstatte med en tannpirker eller halm.

5 Scrub det indre av spray hodet området med de-kalking våren. Fjern eventuelle synlige mineralforekomster fra området rundt spray hodet, og innenfor spray hodet selv.

6 Skyll sprøytehodet under varmt vann og sett den til kaffetrakter.

7 Fukt en myk klut med varmt vann og tørk forsiktig ned på utsiden av kaffetrakter, inkludert kokeplate. Om nødvendig, bruk et mildt oppvaskmiddel til å rengjøre utsiden av kaffetrakter.

Hint

  • Filteret / trakt og karaffel er trygt å vaske i oppvaskmaskinen, så lenge du holder dem på øverste hylle.
  • Hvis du har en stor Bunn kaffetrakter som har en tappekran, lokk eller annet tilbehør, fjerne disse biter og skyll dem under varmt vann eller rengjør dem med oppvaskmiddel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com