Hva er årsaken til anlegget blader å bli brun på endene?

July 30

Potteplanter kommer frisk og grønn - ikke la noen få uker i hjemmet ruin deres helse og utseende. Brune blad tips om planter er et symptom på feil vare, men tilstanden kan ha en av flere årsaker. Lær de forskjellige årsakene til brunt blad slutter å diagnostisere hvor anlegget omsorg som går galt og hindre fremtidige problemer.

Luft og Temperatur

Tørr, varm luft fører plante blad tips for å bli brun. Planter trenger luftsirkulasjon, ideelle temperaturer og luftfuktighet. Avhengig av anlegget, gjorde fuktighetsnivået være lav, middels eller høy. Hvis den ideelle luftfuktigheten ikke blir opprettholdt, vil anlegget lide. Drenering skuffer under anlegget fylt med grus for å fange løp av under hver vanning vil gi fuktighet til planten. Dagtemperaturer til planter varierer fra 60 grader Fahrenheit og oppover, avhengig av anlegget. Noen planter trenger nattetemperaturer 10 grader F. eller mer kjøligere.

Vann

Noe som gir anlegget for mye eller for lite vann vil føre til at blad tips til brun. Hvis planten trenger fuktig jord hele tiden, må du vanne planten når jorda er liten fuktig. Hvis jorda må tørke mellom hver vanning, stikk fingeren i jorda ca 2 inches å teste om jorda er tørr og vann etter behov. Et annet problem med vann er kjemikalier i vann fra springen. Hvis du bruker vann fra springen, la vannet sitte ute i 24 timer før vanning planter. Bruk ikke bløtgjort vann på planter eller det forårsaker et salt oppbygging i jordsmonnet, noe som vil føre til brunt blad ender i planter.

Lett

Hvis planten blad tips er å snu brun, kan det være et resultat av for lite eller for mye lys. Hver plante varianten har ulike behov for lys. Hvis planten trenger indirekte lys og anlegget er på et sted med direkte lys, vil anlegget bladene begynner å slå brun på tips som et tegn på at anlegget mottar for mye lys. Dette er det samme med en plante som trenger direkte lys og er bare mottar indirekte eller ikke nok direkte lys.

Gjødsel

De fleste planter trenger gjødsel for å vokse, men de løselige salter som bygger opp i jorda etter måneder med gjødsling kan føre til at blad tips av planter for å bli brun. Hver seks måneder, bør jord vaskes ut for å fjerne saltet fra jorda. Gjør dette ved å kjøre vann i potten fra toppen før vannet renner ut av bunnen dreneringshull i minst tre minutter. Denne praksisen lekker de oppløselige salter fra jorda og forhindre brune blad tips om dette er årsaken til tuppene dreie brun.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com